Mod

Vállalatirányítási rendszerek

Meggyőződésünk, hogy a vállalatok sikeres működésének titka a jól definiált, informatikailag alátámasztott üzleti folyamat.

A működő folyamatok feltétele pedig egy egységes Vállalatirányítási rendszer, amelynek a legfőbb feladata segíteni a mindennapi munkát.

Szolgáltatások

Ne törje magát, hogy a tevékenységétől, üzleti folyamataitól idegen kompetenciákat szerezzen meg. Az informatikai megoldásokat bízza ránk, hogy Ön kizárólag a saját üzletére koncentrálhasson. 

Így segítünk sikeresnek lenni.

Merlin ERP

Kis- és középvállalkozások esetében gyakran felmerülő probléma a napi folyamatok nyomon követése, adminisztrációja. Számos, általunk kipróbált vállalatirányítási rendszer használata után döntöttünk úgy, hogy kifejlesztjük a saját megoldásunkat, amely testre szabhatóságával gazdaságosan biztosít információkat a döntési folyamatokhoz, vállalkozása méretétől függetlenül.

A rendszerek célja

A vállalatirányítási rendszerek (ERP) olyan informatikai támogató megoldások, amelyek optimális esetben a vállalat összes tevékenységét felölelik, azok minden adatát egy egységes adatbázisban kezelik, ezáltal döntés - előkészítő szerepet töltenek be.

A korszerű vállalatirányítási rendszerek alkalmazása a vállalatok számára ma már egyértelműen a versenyképesség megteremtésének, megőrzésének stratégiai eleme. Ha jól működik, az információáramlás gyors és hatékony, s ha az általuk nyújtott információk a valóságot tükrözik, akkor figyelemmel kísérhető a költségek alakulása, a vállalkozás gyorsan reagálhat a vevők igényeire és az innovációra. 

Vállalatirányítási rendszer nélkül

Vállalatirányítási rendszerrel

 • Nehéz nyomon követhetőség (beérkező áru, számla, stb. útja)
 • Biztonságos nyomon követés az áru beérkezésétől a felhasználásig, értékesítésig
 • Számos adminisztrációs hibalehetőség
 • Egyszeri adminisztrációs szükséglet, költségkímélő és a hibalehetőségeket is minimalizálhatja
 • Szabályozatlanság, fokozott számú reklamáció esélye a vevői kiszolgálásban
 • Szabályozott folyamatok, beépített figyelmeztető rendszerek segítik a vevők pontos kiszolgálását
 • Az ismétlődő munkafolyamatok felesleges időt és munkát igényelnek
 • Nincsenek ismétlődő munkafolyamatok, mindent csak egyszer kell rögzíteni
 • A szerteágazó adatkezelés miatt az adatbiztonság nem garantált
 • Az adatok egy rendszerben kezelése biztonságot jelent a cég számára
 • A humánerőforrások helyettesítése, új munkaerő betanítása költséges és számos esetben bevételkieséssel jár
 • Új alkalmazottak betanítása, a régi dolgozók helyettesítése gyorsan megoldható – a szükséges lépések megfelelően definiáltak
 • A dokumentumok kezelése, tárolása, visszakeresése nehéz és költséges
 • A tevékenységekhez tartozó dokumentumok rendszerezetten tároltak, gyorsan visszakereshetők, például kötelező kimutatásokhoz, jelentésekhez a KSH, vagy a NAV felé
 • A vezetői döntésekhez nem áll rendelkezésre naprakész információ
 • Percre kész, részletekre kiterjedő vezetői információ a cég tevékenységéről

A jó vállalatirányítási rendszer lefedi a cég teljes tevékenységét az üzletszerzéstől a nyereség pontos kimutatásáig.

Miért jó a Merlin ERP?

A Merlin ERP tizenöt év működési tapasztalat és több megelőző ügyviteli szoftver elkészítése után, évekig tartó rendszertervezői és programozói munka eredményeképpen jött létre.

A Merlin ERP teljes egészében lefedi egy tipikus magyar kis és közép vállalkozás működését.  Olyan fejlesztők készítették és frissítik, akik ismerik az aktuális jogszabályokat és igényeket, amelyekre az ügyvitel során szüksége van.

Egyszerű és magától értetődően kezelhető, moduláris felépítés, ahol az adatok áramlása automatikusan történik, nincs szükség azok többszöri rögzítésére.

A vállalatirányítási szoftverek többnyire egy komplex, egész rendszert alkotnak, ezért drágák, ráadásul számos olyan funkciójuk van, amely az Ön cégére nehezen alkalmazható. A Merlin moduláris felépítésnek köszönhetően olcsón, gazdaságosan bevezethető és üzemeltethető, mivel kiválaszthatja, hogy mely alkotóelemekre lesz szüksége a későbbiekben és csak azokért kell fizetnie.

Az erőforrások összehangolásával, az üzleti stratégia, az emberi erőforrások, a munkafolyamatok és az információs rendszer összhangjának megteremtésével a vállalkozás  hosszú távon is versenyképes tud maradni és meg tud felelni az újabb és újabb piaci kihívásoknak. 

Miért váltson Merlinre?

A Merlin ERP adottságait megfelelően kihasználó vállalkozások sikeressége és stabilitása nő,  nagyobb eséllyel kerülhetik el a gazdálkodás csapdáit. Olyan statisztikákat, kimutatásokat készíthet, amelyek korábban rengeteg időt vettek igénybe, ezért ritkán használta azokat. Most viszont néhány kattintással ellenőrizheti a trendeket, azokhoz igazíthatja vállalkozása működését, ezáltal minden erőforrást optimalizálhat. Mi nem tudjuk, mely adatok fontosak az Ön számára, ezért elérhetővé, áttekinthetővé teszünk mindent!

A jól átgondolt folyamatok eredményeként kollégái kevesebb idő alatt, lényegesen nagyobb biztonsággal, egyszerűbben képesek több munkát elvégezni. Számtalan típusú adat import-export funkciója támogatott, így jelentősen felgyorsulnak a mindennapos folyamatok.

Ingyenes demó változat letöltése

Kapcsolat

Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: