Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Környezettudatosság a gyakorlatban

2017-08-22

Ahogy egyre jobban a bőrünkön érezzük a természeti környezet pusztulásának jeleit, úgy kerül fokozatosan előtérbe a környezettudatosság. De mit tehetünk mi magunk a környezetünk védelme érdekében?

Tovább

Egy éve költöztünk az új székhelyre

2017-08-08

Kedves Partnereink,

épp ma egy éve, hogy az új székhelyünkre költöztünk, ezért engedjék meg, hogy ezzel kapcsolatos gondolataimat néhány mondatban összefoglaljam! Bebizonyosodott, hogy az új épületet gyorsan megszerették az ügyfeleink és a kollégáink egyaránt. 

Tovább

Jutalmaztuk a legjobb gyakornokokat

2017-08-01

Ügyfeleink elégedettsége érdekében mindig nagy hangsúlyt fektetünk a kollégáink folyamatos oktatására, képzésére és a belső folyamataink fejlesztésére.

Tovább

Napi szinten igyekszem a lehető legtöbb partneremhez eljutni

2017-04-04

Key Account Managerként arra törekszem, hogy partnereimmel szoros kapcsolatot alakítsak ki, ezáltal jobban megismerhetem a vállalati folyamataikat és az általuk generált igényeket. Így a legtöbb esetben, személyre szabott szolgáltatásokat és termékeket kínálhatok.

Tovább

Kapcsolat

Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: