Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Cégünk életében fontos, hogy partnereink minőségi és gyors kiszolgálásban részesüljenek

2017-02-23

A beszerzés, vagyis a mi feladatunk az, hogy a lehető legjobb áron szerezzük be azokat a termékeket, ami a leginkább igazodik az ügyfeleink igényeihez.

Tovább

Ön hívta már a MOD Számítástechnikai Kft. ügyfélszolgálatát?

2017-02-23

Az udvarias, kellemes hanghoz bizonyára nehéz arcot társítani. Ezzel mindannyian így vagyunk. Most megmutatjuk, telefonon vagy írásban feltett kérdéseikre kik adnak választ.

Tovább

Előnyt kínál a Mod az innovációval

2017-01-17

A folyamatos innovációnak köszönhetően a Mod Számítástechnikai Kft. mára a térség egyik vezető informatikai vállalkozása lett, amely 2016-ban is tovább erősödött.
A 2011-ben „Az év vállalkozása” kategóriában Presztízs-díjat nyert vállalkozás folyamatosan keresi a cselekvési irányokat, amelyek stratégiai célként jelennek meg a menedzsment számára. 

Tovább

Újévi köszöntő

2017-01-11

A Mod Számítástechnikai Kft. jelenleg a térség egyik vezető informatikai vállalkozása. Piaci részesedését azzal vívta ki, hogy az ügyfélközpontú gondolkodásmódját, a nagyvállalatokra jellemző professzionális folyamatokra helyezte. Ez a törekvés természetesen sohasem érhet véget, a folyamatos innovációkon keresztül tökéletesíteni kell ezt a szolgáltatásmodellt és a hozzá tartozó portfóliót. 

Tovább

Kapcsolat

Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: