Mod

Biztonsági szolgáltatások

Az életünk mindennapi épület és személyi biztonsági rendszerei előtt óriási lehetőségek vannak, ha ötvözzük őket az informatikával. Ezen rendszerekben segítünk megtalálni az utat a különleges minőséghez, hozzáadott értékekhez.

Szolgáltatások

Ne törje magát, hogy a tevékenységétől, üzleti folyamataitól idegen kompetenciákat szerezzen meg. Az informatikai megoldásokat bízza ránk, hogy Ön kizárólag a saját üzletére koncentrálhasson. 

Így segítünk sikeresnek lenni.

Biztonságtechnika

Megfigyelőrendszerekre egyre több cégnél van szükség. Kiépítésük sokban hasonlít az általános informatikai hálózatokhoz, azonban a nagy mennyiségű adatforgalom speciális rendszereket igényel. Az elmúlt években számtalan partnerünknél telepítettünk nagy biztonságú kamerarendszereket az épületbiztonság növelése érdekében.

Kamerák telepítése

Első lépésként egyeztetünk, melyek a megfigyelni kívánt objektumok. Megtervezzük a szükséges hálózatot, kiemelt figyelmet fordítunk a csomópontokra. A hálózatba iktatott szünetmentes tápegységek biztosítják a folyamatos tápellátást a kamerák részére, védenek a túlfeszültség okozta meghibásodásoktól és az esetleges feszültség kimaradástól. Ezt követően valósul meg a kamerák telepítése, hálózatba kapcsolása.

A beérkező kamerák képei a nap 24 órájában rögzítésre kerülnek a dedikált szerveren. Akár mozgásérzékelés is beállítható, így például rakodó területen, útvonalakon a folyamatos rögzítés mellett, mozgás esetén az archívum keresőben megjelölésre kerül az az időpont, amikor a rendszer, mozgást érzékelt.

Az eszközöket végleges konfigurálásukat követően többnapos terhelési tesztnek vetjük alá, jelentősen túlterhelve azokat. Így az éles használat során már biztosítani tudjuk a lehető legnagyobb rendelkezésre állást az ügyfeleinknek. Elektronikus vagyonvédelmi rendszereket kínálunk, amelyekkel az „élő erős őrzés” által nyújtott objektum-védelem hatékonysága jelentős mértékben növelhető, néhány esetben pedig ki is válthatják azt.

Személybeléptető rendszerek

A jól megválasztott beléptető rendszer költséghatékonyan szabályozza és ellenőrzi a védett területekre való bejutást. Naplózható, hogy ki és mikor lépett be a helyiségekbe, ezáltal képes akár a munkaidő nyilvántartására is. Vállaljuk kártyás, PIN-kódos, de akár ujjlenyomat-felismerős rendszerek kiépítését és üzemeltetését.

Gépjármű-beléptető rendszerek

A gépjárművek rendszámának felismerésével alacsony üzemeltetési költségek mellett képesek a járművek be- és kiléptetésére, a szükséges engedélyek kiadására, valamint az események rögzítésére. Egy-egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak jelentősen olcsóbb, mint az úgynevezett „élő erős őrzés”, de számos esetben sokkal megbízhatóbb is.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: