Mod

Alkalmazás fejlesztés

Az üzleti intelligencia közelebb van, mint gondolná. Egyedi alkalmazások segítségével összeköthetjük a rendszereket, folyamatokat automatizálhatunk.

Növelje vállalkozásának hatékonyságát automatizált munkafolyamatokkal.

Szolgáltatások

Ne törje magát, hogy a tevékenységétől, üzleti folyamataitól idegen kompetenciákat szerezzen meg. Az informatikai megoldásokat bízza ránk, hogy Ön kizárólag a saját üzletére koncentrálhasson. 

Így segítünk sikeresnek lenni.

Alkalmazás fejlesztés

Jelen korunkban egy magyar vállalkozás számos különböző forrásból származó adatokkal dolgozik, amelyeket változatos üzleti folyamatok során dolgoz fel, építi a saját rendszerébe.

Van olyan partnerünk, aki több, különböző vállalatirányítási rendszerben kényszerül dolgozni, az adatai egyik része abban, a másik fele abban a rendszerben találhatók. Vannak, akiknek az okoz problémát, hogy a döntési folyamat során elvész, sérül az információ.

Úgy láttuk, a hatékony munkához elengedhetetlen, hogy folyamatokat követő, háttérrendszerektől független alkalmazásokkal dolgozzunk.

Mit kínálunk alkalmazás fejlesztés területén?

Partnereink számára készítünk egyedi alkalmazásokat, amelyekkel javíthatták versenyképességüket, növelhették előnyüket a versenytársaikkal szemben. A technológia kiválasztása, és a fejlesztés során folyamatosan követjük a legújabb trendeket, módszereket. Ez biztosíték arra, hogy partnereink mindig a legjobbat kapják a megvalósított szoftver megoldásokban.

Milyen technológiákat alkalmazunk a fejlesztések során?

Elsősorban Microsoft platformon végezzük a fejlesztéseket, amelyek lehetővé teszik a magas minőség és a megrendelőink elégedettségének elérését. Az alkalmazott technológiák:

 • Microsoft .NET MVC
 • AngularJS
 • Microsoft Sharepoint Szerver
 • Microsoft Infopath
 • Microsoft Workflow
 • Microsoft SQL Szerver

Az alkalmazás fejlesztés metodikája

Mivel minden alkalmazás egyedi, ezért a Partnereink számára adott a lehetőség, hogy a szoftver csak azt tudja, amit a feladat megkíván tőle, azt viszont maximálisan. Nem lesznek felesleges funkciók, nem kitöltendő mezők, így megszorítások, hiányosságok sem.

Nincs nem megtérülő beruházás sem, mert az elkészítendő alkalmazás látványtervét előre megtervezzük, bemutatjuk, még a fejlsztés, vagy megrendelés előtt.

Mit fejlesztünk?

Az elmúlt években több Partnerünknél végeztünk szoftverfejlesztési munkákat. A célok nagyon változatosak voltak, így néhány fontos feladatot emelnénk ki az alábbiakban:

 • Személyügyi munkafolyamatok fejlesztése SharePoint környezetben, workflow-k és Infopath űrlapok használatával.
 • Engedélyezési folyamatok támogatása SharePoint környezetben, workflow-k és Infopath űrlapok használatával.
 • Logisztikai menetrend vizualizáció .NET MVC alapokon, Microsoft SQL Szerver adatbázis használatával.
 • Gyártási folyamat vizualizáció HTML és JavaScript alapokon, JSON technológia használatával.
 • Gyártási folyamat adatrögzítésének támogatása .NET MVC alapokon, Microsoft SQL Szerver adatbázis használatával.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: