Mod

Hálózat tervezés és kivitelezés

A hálózat olyan az informatikában, mint az építészetben az épület alapja. Amennyiben jó a kivitelezés, hosszú távon szolgálja a ráépülő rendszereket.

Szolgáltatások

Ne törje magát, hogy a tevékenységétől, üzleti folyamataitól idegen kompetenciákat szerezzen meg. Az informatikai megoldásokat bízza ránk, hogy Ön kizárólag a saját üzletére koncentrálhasson. 

Így segítünk sikeresnek lenni.

Hálózatok tervezése és építése

Gyorsan fejlődő, valamint több telephellyel rendelkező vállalkozások esetén gyakran jelent problémát egy alultervezett hálózat, amely nem képes a kellő sebesség és biztonság mellett ellátni a megnövekedett feladatokat. Személyes, vagy bizalmas adatokat kezelő cégeknél pedig az adatlopások, külső behatolások okoznak – gyakran több millió forintos – károkat.

Hálózatok kiépítése, menedzselése

Értünk ez alatt minden aktív és passzív hálózati eszközt, amelyek a mindennapi munkavégzéshez szükséges információáramlást biztosítják az egyes munkaállomások, szerverek között. Vállalkozása folyamatai függenek az informatikai hálózat megbízhatóságától, ezért szükséges, hogy az minőségi részekből épüljön fel, hibák nélkül, továbbá folyamatosan üzemeltethető legyen.

Ha jól beállított, kiépített a rendszer, észrevétlenül működik, minden megy a maga medrében. Viszont meghibásodás esetén akadozhat a levelezés, a hálózati nyomtatók és mappák elérése nehézkes, a fájlok megnyitása lassul, ezáltal a kollégák hatékonysága, komfortérzete romlik. Szélsőséges esetben akár a munkavégzés is lehetetlenné válik.

Gyakori hibák hálózatok esetében

Megoldás

  • Kéretlen alkalmazások különböző kapukat, réseket nyithatnak, külső támadások lassíthatják a hálózatot. Ezek általában csak akkor észlelhetők, ha már megtörtént a baj.
  • Aktív tűzfalakkal védeni kell a hálózatot, hogy Önök biztonságban tudhassák az értékes üzleti információkat és megelőzzék az adatszivárgást, vagy a szándékos behatolást.
  • Vírusok, háttérben futó, kéretlen szoftverek kommunikálhatnak kifelé. Ezeket általában úgy készítik el, hogy működésük rejtve maradjon.
  • A hálózatot, hálózati forgalmat lehet szabályozni, megakadályozva a felesleges internetes terhelést, valamint az adathalász programok hamarabb észlelhetők.
  • Felhasználók munkaidőben különösen nagy forgalmat generálhatnak a külvilág felé. A levelezés belassul, a weboldalak nagyon lassan töltenek be. Bosszantó hiba, de az okát nagyon nehéz megtalálni.
  • Belső hálózatot akár felhasználónként lehet felügyelni. Forgalomszabályozással gondoskodni lehet róla, hogy a munkavégzéshez nem szükséges tartalmak ne akadályozzák az Internet elérést.
  • A WiFi-re csatlakozó vendégek vagy alkalmazottak jogosulatlanul hozzáférhetnek belső vállalati erőforrásokhoz.. Ez talán a legveszélyesebb.

  • Magas szintű, felügyelhető WiFi technológiát kell alkalmazni, amivel szabályozható, hogy melyik felhasználó mihez férhet hozzá, vagy akár egy külön „vendég” alhálózat, amelyen keresztül az Internet elérhető, viszont a cég hálózati erőforrásai nem.

Miért minket válasszon hálózata építésére?

Elengedhetetlen, hogy az informatikai hálózat jó minőségű passzív elemekből épüljön, a kábelek megfelelően legyenek elhelyezve a falban és azon kívül egyaránt, megbízható csatlakozókkal legyenek felszerelve. Az aktív elemeket pedig – a routert, a tűzfalat – gondosan megválasszuk, és szakemberrel állíttassuk be, ezáltal a készülékek között stabilabb, biztonságosabb kapcsolat hozható létre.

Hálózatépítő csoportunk méltán híres a kiépített hálózataink jó minőségéről, pontosságáról, rugalmasságáról.

25 éves tapasztalatunkon felül minden olyan eszköz és technológia a rendelkezésünkre áll, ami az üzembiztos hálózat építéséhez szükséges. Olyannyira megbízunk az általunk kiépített rendszerekben, hogy azokra 10 év garanciát adunk.

Bízza szakértőkre informatikai hálózatának kialakítását, üzemeltetését, hogy hálózata észrevétlenül, stabilan szolgálja napi üzleti folyamatait!

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: