Mod

Online megoldások

2017-ben a privát és publikus felhő megoldások ötvözésével oda helyezhetik a kiszolgálókat és az adatokat, ahonnan azt a leghatékonyabann érhetik el.

Segítünk az egyensúly megteremtésében!

Szolgáltatások

Ne törje magát, hogy a tevékenységétől, üzleti folyamataitól idegen kompetenciákat szerezzen meg. Az informatikai megoldásokat bízza ránk, hogy Ön kizárólag a saját üzletére koncentrálhasson. 

Így segítünk sikeresnek lenni.

Online szolgáltatásaink

A Piacon - nem véletlenül - egyre nagyobb igény van arra, hogy költséges beruházás gondolatától megszabadulva, azonnal jussunk magas színvonalú szolgáltatáshoz. Felhő megoldásaink alapja, hogy olcsón, rugalmasan kínálunk olyan megoldásokat, amelyek drága nagyvállalati funkciókat biztosítanak (mint magas rendelkezésre állás, katasztrófa tűrés), mindezt kis és közepes vállalatok számára. Előnyünk a multinacionális felhő szolgáltatásokkal szemben, hogy velük ellentétben - ha kell - meg tudjuk mondani, hogy kiszolgálóink hol vannak és milyen biztonsági intézkedésekkel védjük azokat, valamint a mi adatbázisainkon száz százalékig biztosan nem futnak viselkedés elemző alkalmazások.

Microsoft 365

Jelenleg Microsoft 365 komplex szolgáltatása a legnagyobb léptékben fejlődő üzleti felhő alapú szolgáltatás a világon. A M365 olyan környezetet biztosít, melyről pár évvel ezelőtt a legnagyobb vállalatok számára volt lehetőség. Minimális költségekkel olyan megoldásokra tehet szert, mint:

  • 100GB-os postafiók minden kollégának
  • Vdeokonferencia
  • Dokumentumok közös szerkesztése
  • Dokumentumok elérése a világ bármely pontjáról
  • Projekt vagy csoport tartalmak
  • Földrészeken átnyúló katasztrófa tűrés
  • Rendkívüli magas rendelkezésre állás
  • Évekre előre tervezhető és látható informatikai költségek
Számos partnerünket állítottuk már át körábbi rendszereiről O365-re, szóval nyugodtan ránk bízhatja az átállás megtervezését, kivitelezését, és a folyamatos üzemeltetését is!

ModBackup

online mentési szolgáltatás

Vállalkozása működésének biztonsága érdekében szükséges az előállított információk folyamatos mentése, amely bármikor elérhető, onnan az adatok visszaállíthatók. Online mentési szolgáltatásunk a nagyvállalatok által használt metódushoz hasonlóan a mentés során egy, az illetéktelen behatolások ellen védett központi tárhelyre kerül adatainak másolata, így bármilyen hiba vagy szándékos károkozás esetén azok onnan rövid időn belül visszaállíthatók, a befektetett munka nem vész el.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: