Mod

IT rendszer tervezés és építés

Minden az alapokkal indul. Fontos, hogy az informatikai háttér akkor tud észrevétlen, és gondtalan maradni, ha tervezéskor és kivitelezéskor mindent számba veszünk. Ezért fordítunk különös gondot arra, hogy a rendszer annyira legyen bonyolult, amennyire szükséges.

Szolgáltatások

Ne törje magát, hogy a tevékenységétől, üzleti folyamataitól idegen kompetenciákat szerezzen meg. Az informatikai megoldásokat bízza ránk, hogy Ön kizárólag a saját üzletére koncentrálhasson. 

Így segítünk sikeresnek lenni.

IT rendszerek tervezése és építése

Cégünk több évtizedes múltra tekint vissza informatikai rendszerek üzemeltetésében. Tapasztalataink, valamint több száz elégedett ügyfelünk igényei alapján olyan megoldásokat integráltunk szolgáltatásunkba, amelyek az Ön kényelmét szolgálják, tevékenységét segítik.

A szolgáltatásaink kitérnek az élet minden területére – úgymint levelező rendszer, vállalat irányítás szoftver, központi tárhely, stb. – mi pedig ezeknek megfelelő rendszert fogunk tervezni, építeni, és üzemeltetni. Olyat, ami a szolgáltatásokat maradéktalanul ellátja, mégis épp eléggé visszafogott ahhoz, hogy ne igényeljen túlzott mértékű befektetést.

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy rendszer, amely a Partnereinket hosszú távon ki kell, hogy szolgálja, a legjobb komponensekből kell felépüljön.

Az alkalmazott technológiákat, eszközöket együtt teszteljük, így tudjuk garantálni a lehető legmagasabb hatásfokot.

A rendszerek tervezésénél Partnereink igényeit tartjuk szem előtt, nem alkalmazunk túl magas szintű megoldásokat, hacsak nincs arra valóban szükség. Itt is az optimális megoldás mellett a költséghatékonyságon van a hangsúly, nem az űrtechnikán.

Milyen előnyökkel jár ez Önnek?

Általunk szállított és üzemeltetett rendszerek legfőbb tulajdonságai a teljesség igénye nélkül:

  • Folyamatos rendelkezésre állás: Rendszereink kiépítésüknek köszönhetően biztonságosak, a működés során felmerülő esetleges hibák a felhasználó számára észrevehetetlenek, nem okoznak fennakadásokat a munkavégzésben. A legtöbb probléma áthidalása automatikus.
  • Magas adatbiztonság: Hálózataink titkosított csatornán kommunikálnak a külvilággal csökkentve az esélyét külső behatolásnak, vagy adatlopásnak.
  • Katasztrófatűrés: Minden rendszerünkbe integrálunk adatmentési, archiválási megoldást is, hogy bármilyen nem várt esemény esetén rövid időn belül folytatható legyen a munka, és elkerüljük az adatvesztést.
  • Költséghatékonyság, rugalmasság: Az Ön igényeihez alkalmazkodik a beruházás, csak azért fizet, amit használ! Sőt, rendszereink – a szolgáltatások és az eszközök egyaránt – elérhetők fix havidíjas konstrukcióban is, hogy Önnek ne kelljen milliókat befektetnie.
  • Mindent egy helyről: Az alap informatikai rendszeren túl – levelezés, tartomány, fájl- és erőforrásmegosztás, stb. – több, magas szintű megoldással és szolgáltatással is állunk rendelkezésére.
Magyarország legnevesebb gyártóival tartjuk direktben a kapcsolatot, hogy mindig a legjobb áron az optimális megoldást szállíthassuk.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: