Mod

Tárgyalótechnika

Tárgyalótermekben születnek a vállalkozás életét meghatározó döntések, ezért kulcsfontosságú, hogy ez a környezet mennyire teszi lehetővé a kreatív, innovatív munkát.

Ismerkedjen meg a hatékony meggyőzés technikai megoldásaival!

Szolgáltatások

Ne törje magát, hogy a tevékenységétől, üzleti folyamataitól idegen kompetenciákat szerezzen meg. Az informatikai megoldásokat bízza ránk, hogy Ön kizárólag a saját üzletére koncentrálhasson. 

Így segítünk sikeresnek lenni.

Tárgyalótermi eszközök

A tárgyalótermek minden cég életében fontos szerepet játszanak, itt születnek a vállalkozás életét meghatározó döntések, valamint a kollégák is rendszesen rövidebb-hosszabb időt töltenek el megbeszéléseken. Éppen ezért kulcsfontosságú, hogy ez a környezet mennyire teszi lehetővé a kreatív munkát.

Tárgyalótechnika

Ahogy üzleti életünk egyre gyorsabb, összetettebb, a versenytársaink által diktált tempó súlyos teherként nehezedik a Partnereinkre.

Arra kerestük a választ, milyen eszközökkel tudnánk segíteni Partnereinknek sikeresebbnek lenni, hiszen a mi sikerünk is tőlük függ. Megtaláltuk azokat a lehetőségeket, amikkel vagy a saját csoportmunkájukat tehetjük hatékonyabbá, vagy a személyes kapcsolatra épülő prezentációs helyzeteket látványosabbá, hatásosabbá.

Az üzletkötés a kapcsolatfelvételnél kezdődik. Ha partnerünket első találkozásunk alkalmával le tudjuk nyűgözni, már megtettük a legnagyobb lépést, hiszen odafigyelnek ránk. Ha minden találkozásnál maradandó élményt hagyunk magunk után, úton vagyunk a siker felé.

Ezért rendkívül fontos, hogy tárgyalótermünk érdekes legyen, szép és lenyűgöző.

Nem kevésbé fontos, hogy tárgyalótermünk hasznos és praktikus legyen, a rendelkezésre álló technika ösztönözzön a kreativitásra, hatékonyságra és jó érzéssel töltse el a résztvevőt, hogy használhatja.

5 szempont, egy ütős tárgyalóteremhez:

Legyen:

  1. Lenyűgöző: Presztízs és a látvány elengedhetetlen, hiszen ez az alapja, hogy jó benyomást tegyünk!
  2. Praktikus: Kényelmesen és gyorsan kell tudni használni, Windowst használunk, azt mindenki ismeri, a többi egy gombnyomásos!
  3. Hatékony: Csoportmunka megoldások segítségével az információ azonnal megjeleníthető, és elérhető mindenki számára!
  4. Kreatív: Az eszközök nyújtotta lehetőségek arra kell ösztönözzenek, hogy kreatív ötleteinket leírjuk, lerajzoljuk, majd megvalósítsuk!
  5. Kényelmes:  A hosszú megbeszélések során is biztosítsunk olyan opciókat, melynek köszönhetően összkomfortos marad a tárgyaló

Interaktív kijelzők, táblák

Ajánlatainkban szereplő interaktív kijelzőink mögött a mindenki által ismert Windows 10 és Office, Skype alkalmazások bújnak meg, így a kezelőfelület nem okoz meglepetést!

A korábban megtanult prezentációs technikákat, elkészített bemutatókat természetesen továbbra is használhatjuk, a modern vizuáltechnológiai eszközök révén további lehetőségek széles köre nyílik meg Ön előtt!

Tárgyaló foglaltság kijelző

Soha nem fordulhat elő többet, hogy rányit a kollégákra megbeszélés közben, ahogy az sem, hogy partnerét ne tudná vendégül látni a legszebb tárgyalóban, hiszen a tárgyalót foglalni tudja, mások foglalását látja. A rendszer a levelező rendszervél együttműködik, a kezelése a jól megszokott Outlook alkalmazással történik, használata nem fog nehézséget okozni!

A kijelző vizuálisan is illeszkedik a legmodernebb irodákhoz egyaránt, biztosítja a XXI. századi irodai munkakörnyezetet.

Vizuáltechnika 

A vállalkozások nagy része használ valamilyen szemléltető eszközt a tárgyalások során; projektort, monitort, vagy fehér táblát, és ugye nincs is kellemetlenebb, mint egy rosszul beálíltott projektor, melynek a fénye elveszik ha süt a nap, vagy a flipchart tábla, melyen nem fog a kiszáradt filc.

Professzionális vizuáltechnikai eszközöket kínálunk, amelyek használatával a tárgyalóterem eleganciáját és a hallgatóság interaktivitását, valamint saját szakmai presztízsét növeli. Kínálatunkban minden olyan készüléket megtalál, ami egy prezentációhoz szükséges: a magas minőségű LED kijelzőktől a nagy fényerejű projektorokon át a legmodernebb interaktív megoldásokig.

Video konferencia

A kommunikáció leghatékonyabb módja a személyes megbeszélés. A video konferencia rendszerek olyan telekommunikációs megoldások, amelyek térbeli korlátok nélkül teszik lehetővé két vagy több helyszín között az audiovizuális adatátvitel, így a szemtől-szemben történő találkozó minden előnye elérhetővé válik, a hangon kívül figyelhető a mimika és a testbeszéd, ezáltal az információk átadása eredményesebb, gördülékenyebb.

A video konferencia rendszerek esetében olyan hang és kép egyidejű, üzleti minőségű átvitelére alkalmas megoldásokról beszélünk, amelyek lehetővé teszik a metakommunikációt, azaz a verbális információkon felül a lényegesen több információt hordozó vizuális jelek is eljutnak Önhöz.

A hagyományos, telefonokon és számítógépeken elérhető átviteli megoldásokhoz képest biztonságosabb, így üzleti titkai nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe, valamint stabilabb kapcsolatot tud teremteni, megszakadás és szétkapcsolás nélkül.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: