Mod

Rendszerüzemeltetés

Amikor egy összetett, bonyolult informatikai rendszert felépítünk, az még csak a kezdet. Üzemeltetni is kell, méghozzá a legjobb szakemberekkel, a leghatékonyabb folyamatokkal. Lehetőleg észrevétlenül, hogy úgy élhesse meg az informatikát, mint a rendszert, aminek a sikereit köszönheti.

Szolgáltatások

Ne törje magát, hogy a tevékenységétől, üzleti folyamataitól idegen kompetenciákat szerezzen meg. Az informatikai megoldásokat bízza ránk, hogy Ön kizárólag a saját üzletére koncentrálhasson. 

Így segítünk sikeresnek lenni.

Rendszerüzemeltetés és támogatás

Cégünk évtizedek óta foglalkozik komplex informatikai rendszerek üzemeltetésével, karbantartásával. Ezen időszak alatt megtanultuk, hogy Partnereink legfontosabb értékeire vagyunk hivatottak vigyázni. Nekünk kell arról gondoskodnunk, hogy a saját üzletükkel tudjanak foglalkozni. Rendszerüzemeltetés szolgáltatásunkat fejlesztettük és fejlesztjük még ma is, hogy időről időre többet nyújthassunk Partnereinknek.

Rendszerfelmérés

Rendszerüzemeltetés szolgáltatásunkat minden esetben egy átvilágító felméréssel kezdjük, amely akár önálló rendszerauditként is megállja a helyét. A felmérés eredményeként egy döntéshozók számára értelmezhető és feldolgozható jegyzőkönyv készül el, ami tartalmazza a jelenlegi rendszer hátrányait, hibáit és mindezek megoldására már javaslatot is ad.

Menedzselt szolgáltatás

A szolgáltatás nem csak tettek végrehajtásáról szól, transzparens irányítást és felügyeletet is adunk. A szolgáltatás minőségi mutatóiról Partnereink átfogó képet kapnak, ami alapján meg tudják ítélni, hogy a megoldás megfelelő-e, esetleg fejlesztést kíván. Javaslatainkat előkészítjük, hogy tiszta kép legyen a választható utakról.

Önöknek annyi feladata marad, hogy a döntéseket meghozzák!

Adatbiztonság

A szolgáltatás vele járója, hogy Partnereink adataira nekünk kell vigyáznunk. ISO/IEC 27001:2013 tanúsítványunk is azt bizonyítja, hogy ismerjük a kérdés fontosságát, és szolgáltatásaink tervezésekor ezt figyelembe is vettük. Adatok illetéktelenekhez való kikerülésének és elvesztésének technikai akadályozása a legfontosabb feladatunk.

Mobil eszközök a vállalatban

Ma egy mobiltelefon többre képes mint pár évvel ezelőtt egy irodai számítógép. Ezen mobil eszközök már ugyanúgy egy irodai környezet részei, mint a fent említett számítógépek. Ezért szolgáltatásunk kiterjed – ha kell – ezen készülékekre is, megfelelő eljárásokkal támogatva.

Magas szintű megoldások – elérhető közelségben

Közel vagyunk a nagyvállalati informatikai megoldásokhoz, számos ITIL szakemberrel büszkélkedhetünk. Azonban Partnereink többségének nem feltétlen van szüksége a legkomplexebb szolgáltatás módszertanra. A megoldást abban találtuk meg, hogy az ITIL előírásaiból csak bizonyos funkciókat építünk be a szolgáltatásainkba, igyekezve megőrizni azt az egyensúlyt, hogy a szolgáltatás átgondolt, transzparens legyen, mégse legyen túl drága.

Eddigi tapasztalataink bizonyítják, hogy jó úton járunk.

Mindig a Partnerünk az első

Fontos szabályunk, hogy a szolgáltatások nem rólunk, hanem Partnereinkről szólnak. Nekünk az a sikereink mértéke, ha Partnereink segítségünkkel még sikeresebbek tudnak lenni.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: