Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

A kommunikációs csatorna kiválasztása nagy kihívás

Manapság már nem elegendő a jó minőségű termékkel vagy szolgáltatással megjelenni a piacon, szükség van egy szervezetileg jól átgondolt marketing kommunikációra is, amely segítségével kapcsolatot (kommunikációs hidat) alakítunk ki partnereink és cégünk között.

A kommunikációs csatorna kiválasztás nagy kihívás, hiszen az X és Y generáció tagjait oly módon kell megszólítanunk, hogy a releváns információk elérjenek hozzájuk.

Az online jelenlét legdinamikusabban fejlődő lehetőségeit vállalatunk is kihasználja, így rendelkezünk saját weboldallal (www.mod.hu) és jelen vagyunk a közösségi médiában is. Ezen megjelenési formával üzenetünket, szemléletünket nagy sebességgel tudjuk terjeszteni, nagyobb a megszólítható közönség, továbbá ezáltal hiteles, személyes ajánlások formájában is terjedhet marketing üzenetünk.Igyekszünk minden lehetséges módot megragadni arra, hogy ügyfeleink elégedettségét tovább növeljük ezért is támogatja cégünk az online innovációt.

Jancsó Orsolya

marketing

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: