Mod

Céljaink

"Célunk, hogy megoldásaink maradéktalanul segítsék elő partnereink üzleti folyamatainak fejlődését, valamint az, hogy folyamatosan innovatív megoldásokat kínáljunk, mert tudjuk e kettő a sikeres jövő záloga."

Királyfalvi Gábor - ügyvezető

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételeink mindkét fél védelmére szolgálnak, a mindennapi ügymenetek biztosítására. Egyedi, vagy nagoybb értékű szállítások, szolgáltatások esetében a szerződések ÁSZF-től eltérő,  megállapodásokat is tartalmazhatnak.

Adatvédelmi nyilatkozat

Számunkra ügyfeleink bizalma fontos, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a személyes adatok biztonságos tárolására és etikus alkalmazására. Természetesen elfogadjuk és alkalmazzuk a GDPR által előírt szabályzásokat, hiszen annak tartalma az Önök védelmét szolgálja.

Weboldalunkon általános kapcsolatfelvételi és állásra történő jelentkezés űrlapon keresztül lehet kapcsolatba lépni velünk. Mindkét űrlap kitöltésével Ön személyes adatokat fog közölni velünk, melynek jogalapja az Ön jogos érdeke (hiszen személyes adatai nélkül nem tudunk Önnek válaszolni, vagy nem tudjuk elindítani az állásra történő jelentkezést követő kiválasztási eljárást).

Az alábbiakban összefoglaltuk, mi történik az Ön adataival, azokat hogyan dolgozzuk fel, meddig tároljuk és milyen jogok illetik meg Önt, mint az adatok tulajdonosát.

Kapcsolatfelvétel űrlap kitöltése

Kapcsolat felvételi űrlap kitöltése és elküldése során a következő adatfeldolgozás történik:

Az űrlapot kitöltő neve, e-mail címe, valamint az üzenet tárgy és tartalma kerül elküldésre a MOD által kezelt info##kukac##mod.hu címre.

  • kezelt személyes adatok: név, e-mail cím.
  • adatkezelés célja: az űrlap kitöltőjének azonosítása válaszadás céljából.
  • adatkezelés jogalapja: űrlap kitöltőjének jogos érdeke.
  • adatkezelés időtartama: megkeresés tárgyától függően az adatok további folyamatokba kerülhetnek (ajánlatkérés, szerződéskötés, állásra jelentkezés, panasz stb) melyek önmagukban meghatározhatnak különböző adattárolási időtartamot. Általános információ kérés esetében az adattárolás időtartama 3 naptári hónap.
  • adatkezelés módja: általános információ kérés esetén MOD levelező rendszerében, speciális megkeresés esetén a megkeresés témája szerint MOD vállalatirányítási rendszerében hozzáférés jogosultsággal korlátozva, hogy kollégáink közül is csak azok férhessenek hozzá, akiknek a munkájukból fakadóan az feltétlen szükséges.

Állásra történő jelentkezés űrlap kitöltése

Az űrlapot kitöltő neve, e-mail címe, megpályázott pozíció, születési hely, idő, lakcím, valamint az önéletrajz és kapcsolódó dokumentumok kerülnek elküldésre a MOD által kezelt hr##kukac##mod.hu címre.

  • kezelt személyes adatok: név, e-mail cím, születési hely, születési idő, lakcím, önéletrajz és kapcsolódó dokumentumok
  • adatkezelés célja: az álláspályázó megítéléséhez szükséges információk kiértékelése
  • adatkezelés jogalapja: űrlap kitöltőjének jogos érdeke
  • adatkezelés maximális időtartama: 6 hónap.
  • adatkezelés módja: űrlap beküldését követő 3 hónapon belül döntés születik arról, hogy a pályázóval folytatódik a felvételi eljárás. Nemleges válasz esetén a válaszadástól számítva még további 3 hónapig tároljuk az adatokat. Igen válasz esetén felvesszük a kapcsolatot jelölttel, és elindul a pályázati eljárás. Az eljárás végén meghozott döntéstől függetlenül az érintett adatok a döntéstől számított 3 hónap múlva kerülnek törlésre.

Weboldunkon történő egyéb adatgyűjtés

Weboldalunk cookie-kat használ böngészőjének vagy eszközének azonosításához. A cookie egy kisméertű fájl, amely akkor kerül az Ön számítógépére, amikor egy webhelyet keres fel. Amikor ismét felkeresi az adott webhelyet, a cookie-nak köszönhetően a webhely képes felismerni az Ön böngészőjét és azt, hogy Ön már járt itt. A cookie-k tárolhatnak felhasználói beállításokat és egyéb információkat is. Visszaállíthatja böngészője beállításait, hogy az utasítsa el az összes cookie-t, vagy hogy jelezze, ha a rendszer éppen egy cookie-t küld. Azonban lehet, hogy bizonyos webhelyfunkciók vagy szolgáltatások nem fognak megfelelően működni cookie-k nélkül.

A weboldalon a Google Analytics által használt cookie-k (sütik) működnek, melyek működésére a Google adatvédelmi irányelvei vonatkoznak, melyet megtalál a következő linken: (https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu).

  • A kezelt adatok: Dátum, időpont, felhasználó számítógépének IP címe, meglátogatott oldal IP címe, előzőleg meglátogatott oldal IP címe, felhasználó operációs rendszerével kapcsolatos adatok.
  • Az adatkezelés jogalapja: Az információszabadságról és az információs önrendelkezési jogról szóló 2011.évi CXII. tv 5.§-a, alapján a weblap látogatóinak önkéntes hozzájárulása.
  • Az adatkezelés időtartama: A honlap megtekintésétől számított 2 év időtartam.

Hiba vagy igény bejelentés során rögzített adatok

  • Kezelt adatok: bejelentő személy adatai (név, e-mail cím, telefonszám).
  • Az adatkezelés célja: a bejelentés(ek) megvalósításának teljesítettsége, a bejelentő vevői elégedettség vizsgálata, valamint a folyamatos szolgáltatás javítás érdekében.
  • Az adatkezelés jogalapja: Az információszabadságról és az információs önrendelkezési jogról szóló 2011.évi CXII. tv 6.§-a alapján, a bejelentő jogos érdeke.
  • Az adatkezelés időtartama: a szerződés megszűnését vagy a szolgáltatás teljesítését vagy az utolsó bejelentéstől számított 3 év.
  • Az adatkezelés módja: MOD vállalatirányítási rendszerében, hozzáférés jogosultsággal korlátozva, hogy kollégáink közül is csak azok férhessenek hozzá, akiknek a munkájukból fakadóan az feltétlen szükséges.

A személyes adat tulajdonosa számára biztosított jogok

GDPR és ennélfogva MOD is biztosítja a személyes adat tulajdonosa számára a következő jogokat:

  • Személyes adat törlésre vagy javításra kerüljenek.
  • Információt kérhet, hogy egy milyen adatokat kerültek tárolásra.
  • Bármikor kérhetik, hogy adataik egy másik félhez kerüljenek áthelyezésre.

Fentiekkel vagy más, adatvédelemmel kapcsolatos kérdések tekintetében vegye fel velünk a kapcsolatot az adatvedelem##kukac##mod.hu e-mail címen, kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt keresni fogják Önt.

A személyes adatok kezelése a mindenkor érvényes adatkezelési szabályoknak megfelelően történik.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-68421/2013.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!



Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: