Mod

Aktuális állások

Munkatársaink kiválasztásakor fontosabbnak tartjuk a személyes értékeket és képességeket, mint a megszerzett végzettséget. A munka elvégzéséhez szükséges szakmai tudás megszerzéséhez minden eszközt biztosítunk kollégáink számára.

Kiválasztás folyamata

Mindenkinek a legfontosabb az elért siker mértéke. Van, aki megkötött üzletek, van aki megoldott hibák számában. Bármi is ösztönöz, nálunk megtalálod. 
Ha Te sikeres vagy nálunk, a cégünk is eggyel közelebb lépett a sikerhez!

IT helpdesk munkatárs

Nem hagyunk magára senkit! Mi akkor vagyunk eredményesek, ha a kollégáink azok, ők viszont akkor tudnak kimagasló teljesítményt felmutatni, ha működik a csapatmunka. 

Ha téged is vonz az informatika világa esetleg van már egy alaptudásod, amit bővíteni szeretnél jelentkezz hozzánk!  

Helpdesk munkatársaink képezik az erős kapcsot partnereink és a szakembereink között. Mindemellett nem csak a hibabejelentést rögzítik, hanem első szintű megoldásokat is nyújtanak partnereink számára. Olyan fiatal kollégákat várunk a csapatunkba, akik informatikai és kommunikációs szaktudásukat szeretnék élesben fejleszteni, melyhez minden szakmai támogatást biztosítunk! 

Tovább

IT Rendszerüzemeltető technikus/mérnök

Üzemeltetési szolgáltatásunk ereje a csapat felkészültségében rejlik! Több, mint 20 év tapasztalata alapján kialakított munkamódszereket finomítunk állandóan, így vagyunk sikeresek.
Üzemeltetési szolgáltatásaink a kliens számítógépektől a feladatokat támogató szoftverek fenntartásáig biztosít működőképességet megbízóink számára.
A felsorolt képességek nem minden esetben kell, hogy egyszerre rendelkezésre álljanak. Pályakezdő és tapasztalt üzemeltető jelentkezését is várjuk. Hatékony képzési rendszert működtetünk.

Tovább

Nyomtató szerviztechnikus

Szeretnél azok táborába tartozni, akik a hobbijukból élnek meg? Esetleg kitanulnál egy hiányszakmát? Mi segíthetünk ebben!
Amennyiben úgy érzed, hogy műszaki beállítottságú vagy és egyszerre szeretsz csavarhúzóval és billentyűzettel is dolgozni, akkor nálunk a helyed!

Tovább

C# fejlesztő

Kollégáink azzal lettek idővel naggyá, hogy különleges feladatokat tudtak megoldani. Sosem vagyunk kihívások nélkül, nincs cégünknél olyan nap, amelyik pont ugyanolyan lenne, mint a másik. A piac gondoskodik arról, hogy mindig legyen új kihívás!

Légy Te is ennek a csapatnak a része, jelentkezz!

Tovább

Junior értékesítő

Fiatal és sikerorientált vagy? Foglalkoztat az IT világa, de még keresed a sikeresség titkátEsetleg te is szívesen dolgoznál öltönyben és válnál jól menő üzletemberré? Jelentkezz hozzánk junior értékesítőnek és építsd fel saját karriered! Légy te is partner menedzsereink egyike, ismerd meg Észak-Nyugat Magyarország cégvezetőit, ismerd meg sikertörténeteiket. 

Tovább

Informatikus, IT Support

Érdekel az IT szolgáltatási terület? Szeretnél az ügyfeleink, munkatársaink, IT felhasználók támogatásával foglalkozni? Amennyiben igen és szereted a kihívásokat és a dinamikus munkavégzést csatlakozz csapatunkhoz!
Mivel cégünk a Nyugat-Dunántúli régió vezető informatikai vállalkozása, biztosítani tudunk téged a változatos és kihívásokkal teli munkavégzésről. Csapatunk tagjaként te is elmondhatod majd magadról, hogy több mint 40 vállalkozás számára biztosítasz informatikai támogatást!

Tovább

Informatikai hálózatszerelő

Kollégáink azzal lettek idővel naggyá, hogy különleges feladatokat tudtak megoldani. Sosem vagyunk kihívások nélkül, nincs cégünknél olyan nap, amelyik pont ugyanolyan lenne, mint a másik. A piac gondoskodik arról, hogy mindig legyen új kihívás!

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: