Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Támogattuk az állatmenhelyet

Hisszük, hogy nem elég kiemelkedő üzleti teljesítményt nyújtani, meg kell találni azt az utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet - mondta Királyfalvi Gábor, a Mod Számítástechnikai Kft. vezetője.

Az Emberek az Állatokért Alapítványt nagyon sok jó szándékú ember támogatja, anyagilag és munkájával egyaránt. Láttuk áldozatos tevékenységüket, és éreztük, mi sem maradhatunk ki.

Amikor a számítógépes rendszerünk végleg összeomlott, a mindennapos munkavégzésünk került veszélybe, félő volt, hogy nem tudunk pályázatokat írni, kommunikálni, de a behozott kisállatok regisztrációja, valamint az örökbefogadáshoz szükséges dokumentumok elkészítése is egyre nehézkesebbé vált - mondta Nagy Péter, az Emberek az Állatokért Alapítvány Győri Állatmenhely vezetője.

A Mod Számítástechnikai Kft. többször segített már rajtunk korábban is, például a számítógépes nyilvántartás kialakításával kapcsolatos teendőkkel.

Bízunk benne, hogy a tőlük kapott notebook sokáig jó szolgálatot tesz majd, de azt már most látjuk, mennyivel gyorsabban tudunk rajta dolgozni. Ráadásul, amikor látták, hogy egy kis tintasugaras nyomtatót használunk, egy többfunkciós lézernyomtatót is adományoztak, amivel lényegesen csökkentették a nyomtatási kiadásainkat.

Számunkra a vállalati felelősség az üzleti és társadalmi érdekek közötti egyensúly fenntartását jelenti. Jelenleg közel 100 főt foglalkoztatunk és biztosítjuk családja számára a megélhetést. Emellett igyekszünk a lehető legtöbb módon támogatni a nemes célokat, legyen szó akár a jövőt jelentő tehetséges ifjak ösztönzéséről, akár rászorulók támogatásáról - zárta a gondolatot Királyfalvi Gábor.

(A cikk a Kisalföld 2014. július 21-i ill. a Győr+ 2014. július 18-i számában jelent meg.)

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: