Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Az informatikában folyamatosan naprakésznek kell lenni

Tapasztalt szakembergárdánk otthonosan mozog az IT rendszerekkel kapcsolatos területeken, így termékvásárlás esetén is professzionális tanácsokkal szolgálunk Önnek és vállalkozásának. 

Változatos termékkínálatunkban megtalálhatóak azok a minőségi, világszínvonalú eszközök, melyek képesek hosszú távon kielégíteni a partnereink által támasztott informatikai és irodatechnikai igényeket.

Célunk, hogy ügyfeleinkkel szoros partneri kapcsolatot alakítsunk ki, alkalmazkodjunk hozzájuk, ezáltal személyre szabott megoldásokat kínálhatunk. Speciális megrendelések esetén is, rövid határidővel vállaljuk különböző minőségi készülékek beszerzését, beüzemelését. Bízunk benne, hogy Ön is ellátogat üzletünkbe, melynek címe: 9024 Győr, Szent Imre út 88.

 

Mazsaroff Péter

üzletvezető

 

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: