Mod

Céljaink

"Célunk, hogy megoldásaink maradéktalanul segítsék elő partnereink üzleti folyamatainak fejlődését, valamint az, hogy folyamatosan innovatív megoldásokat kínáljunk, mert tudjuk e kettő a sikeres jövő záloga."

Királyfalvi Gábor - igazgatóság elnöke

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Bátor és komoly tervekkel fogtunk bele a 2018-as évbe

Tisztelt Partnereink!

Nagy lelkesedéssel, bátor és komoly tervekkel fogtunk bele a 2018-as évbe. Meg vagyok győződve arról, hogy tudásunk legjavát adva, el fogjuk érni céljainkat!

Ezt a jól bevált folyamatainkon túl, a tudatosan megtervezett HR politikával és az innováció magas szinten tartásával fogjuk elérni. A fejlődés csak a lojális és magasan képzett munkaerővel fenntartható, amit az egyre hatékonyabb munkavégzéssel fogunk finanszírozni. Az innováció és a technológiai fejlődés a mai kor kihívása, melyre adekvát válaszokat adunk, mert csak így szolgálhatjuk igazán ügyfeleink érdekeit. 


Szakmai küldetésünk változatlan, miszerint szolgáltatásainknak meg kell felelnie a velünk szemben támasztott legmagasabb minőségi követelményeknek. Cégünk minden szolgáltató egysége motivált abban, hogy a legkiválóbb megoldásokat kínálja az informatikai piacon, mert csak ez lehet a biztosítéka annak, hogy a követelmények és a megoldások együtt fejlődjenek. 
Ergo, minél eredményesebben szolgálhassuk Önöket 2018-ban is!

Királyfalvi Gábor
ügyvezető


Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: