Mod

Céljaink

"Célunk, hogy megoldásaink maradéktalanul segítsék elő partnereink üzleti folyamatainak fejlődését, valamint az, hogy folyamatosan innovatív megoldásokat kínáljunk, mert tudjuk e kettő a sikeres jövő záloga."

Királyfalvi Gábor - igazgatóság elnöke

A megfelelő informatikai partner kiválasztása bizalmi kérdés. Legyen szó kis-, közepes- vagy nagyvállalkozásról, a feladat igazi kihívást jelent. A döntés kizárólag arra a szolgáltatóra eshet, aki már bizonyított a piacon, jól definiált folyamatrendszerével, etikus üzleti magatartásával méltóvá vált arra a bizalomra, hogy részese lehessen üzleti életének.

Innováció

Fontosnak tartom ugyanakkor, hogy innovatív szerepet is betöltsön, vagyis tekintse céljának, hogy vállalkozását folyamatosan információkkal, tanácsokkal lássa el, azaz a jelenben teremtse meg annak lehetőségét, hogy a jövőben is sikeres céget irányíthasson.
Büszke vagyok rá, hogy ezekkel a tulajdonságokkal rendelkező, a régiónkban elismert és eredményesen gazdálkodó rendszerintegrátor cég vagyunk.

Sikereink

Eddigi sikereink megerősítenek bennünket abban, hogy jó úton járunk, hisszük, a jövő további fejlődési lehetőségeket tartogat számunkra. Tevékenységünket az ügyfeleink iránti tisztelet, elhivatottság határozza meg, hiszen tudjuk, hogy a siker partnereink nélkül elképzelhetetlen.

Céljaink

Célunk egyrészről az, hogy informatikai megoldásaink maradéktalanul segítsék elő partnereink üzleti folyamatainak fejlődését, másrészről pedig az, hogy folyamatosan innovatív megoldásokat kínáljunk, mert tudjuk e kettő a sikeres jövő záloga.

Királyfalvi Gábor
Igazgatóság elnöke

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: