Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Biztonságos nyomtatás

Az elmúlt években a multifunkciós nyomtatók kifinomult dokumentumkezelő és feldolgozó központtá fejlődtek, amelyek szivacsként szívják magukba az érzékeny adatokat. A munkahelyi környezet értékes erőforrását képviselik, ezáltal roppant kockázatos figyelmen kívül hagyni ezek működtetését.

Annak érdekében, hogy segítsük ügyfeleinket a nyomtatással kapcsolatos döntések meghozatalában, megkértem Varga Balázst az Intelligens nyomtatás üzletág vezetőjét, hogy válaszoljon meg néhány visszatérő kérdést, amikkel gyakran találkozunk egy-egy tárgyalás kapcsán.

  • Mire jó a kártyás azonosítás?

Számos előnye van a nyomtatásnál is. A felhasználók munkáját abban tudja segíteni, hogy a kártyát alkalmazva a nyomtatók be tudják azonosítani a felhasználókat, így akár személyenként testre szabható vagy akár minden eszközön azonos kezelő felület alakítható ki rajtuk, ami leegyszerűsíti a készülékek használatát. Kevesebb gombot, adatot kell megadni a berendezésen, így kezelésük gyorsabb lesz és kevesebb lesz a hibázási lehetőség is. Akár egy gombnyomással indíthatunk pl. egy előre definiált szkennelési folyamatot. 

  • Milyen előnyökkel jár még a felhasználóknak a rendszer alkalmazása?

Közös használatú nyomtatóknál előfordulhat, hogy amikor nyomtatni szeretnénk, éppen foglalt az eszköz. A kártyás rendszer alkalmazásával megszűnik ez a probléma, mert bármelyik eszközön kivehetővé válik a kinyomatott dokumentum. Emellett érdemes megemlíteni még, hogy a rendszer alkalmazásával az a probléma is megoldódik, hogy nem tudja elvinni más a dokumentumainkat a nyomtatóból, illetve nem keveredik összes más dokumentummal a sajátunk. A tévesen kinyomtatott oldalak száma is csökken (nem lesznek a nap végén a nyomtatóban hagyott nyomatok), mert az azonosítás után csak a saját dokumentumaink nyomtatódnak ki és a hibás nyomtatásokat pedig a kinyomtatás előtt törölni tudjuk.  

  •  A cégvezetők számára is biztosít előnyöket a rendszer?

Természetesen igen. Nagyon fontos, hogy részletes információt ad felhasználónként, vagy költség helyenként a nyomtatási költségekről. Teljes kontrollt biztosít a nyomtatások, fénymásolások, szkennelések és faxolások felett. Biztonságossá teszi a kényes adatok kezelését. 

Felhasználókként vagy csoportonként különböző jogosultságok állíthatók be, így mindenki csak a jogosultságainak megfelelően férhet hozzá a dokumentumokhoz és a dokumentumok kezeléséhez. Csökkenthető például az adatszivárgás olyan módon, hogy a rendszerbe csak az előre definiált célállomásra lehet a dokumentumokat elküldeni.

 

Amennyiben maradtak megválaszolatlan kérdések az Ön számára  keressen minket a https://mod.hu/kapcsolat oldalon és mi segítünk a lehető leghatékonyabb döntést meghozni vállalata számára nyomtatás kérdésben is.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: