Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Cégünk életében fontos, hogy partnereink minőségi és gyors kiszolgálásban részesüljenek

A beszerzés, vagyis a mi feladatunk az, hogy a lehető legjobb áron szerezzük be azokat a termékeket, ami a leginkább igazodik az ügyfeleink igényeihez.

A vevői igényeket a kereskedőink és projektvezetőink precízen pontosítják, mi pedig felkutatjuk a termékeket és a legjobb áron, minősített beszállítóktól megrendeljük, a többi már a logisztika feladata. Így keletkezik a munkánk során a hozzáadott érték. Beszállítóinkkal folyamatosan tárgyalásokat folytatunk annak érdekében, hogy a legjobb terméket, a legjobb áron kapjuk meg. Folyamatosan növekvő árbevételünk megfelelő referencia ahhoz, hogy a tárgyalásaink sikeresek legyenek évről évre.


- A munkám azonnali gyors és komplex döntéseket kíván, ezért a mindennapi megújulás érdekében szívesen töltöm a szabadidőmet intenzív erőnléti edzéssel, mely lendületet ad a mindennapi tevékenységeimhez is.

Molnár Patrik

beszerző

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: