Mod

HR Stratégia

Elsődleges számunkra ügyfeleink elégedettsége, ezért a szakmai kompetencián túl nagy hangsúlyt fektetünk az etikus, intelligens és udvarias kiszolgálásra, ezért kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink kiválasztására.

Kapcsolat

Cégnév: Mod Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 9024 Győr, Szent Imre út 88.

WEB: www.mod.hu

Termékek

Termékkínálatunkban megtalálhatóak azok a minőségi, világszínvonalú eszközök, amelyek képesek hosszú távon, maradéktalanul kielégíteni mind a magánszemélyek, mind a cégek által támasztott informatikai és irodatechnikai igényeket.

Cégadatok

Cégnév: Mod Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Alapítás éve: 1997
Adószám: 11463030-2-08
Cégjegyzékszám: 0809006187

Tárgyalótechnika

Tárgyalótermekben születnek a vállalkozás életét meghatározó döntések, ezért kulcsfontosságú, hogy ez a környezet mennyire teszi lehetővé a kreatív, innovatív munkát.

Ismerkedjen meg a hatékony meggyőzés technikai megoldásaival!

Alkalmazás fejlesztés

Az üzleti intelligencia közelebb van, mint gondolná. Egyedi alkalmazások segítségével összeköthetjük a rendszereket, folyamatokat automatizálhatunk.

Növelje vállalkozásának hatékonyságát automatizált munkafolyamatokkal.

IT rendszer tervezés és építés

Minden az alapokkal indul. Fontos, hogy az informatikai háttér akkor tud észrevétlen, és gondtalan maradni, ha tervezéskor és kivitelezéskor mindent számba veszünk. Ezért fordítunk különös gondot arra, hogy a rendszer annyira legyen bonyolult, amennyire szükséges.

Felhő megoldások

2017-ben a privát és publikus felhő megoldások ötvözésével oda helyezhetik a kiszolgálókat és az adatokat, ahonnan azt a leghatékonyabann érhetik el.

Segítünk az egyensúly megteremtésében!

Rendszerüzemeltetés

Amikor egy összetett, bonyolult informatikai rendszert felépítünk, az még csak a kezdet. Üzemeltetni is kell, méghozzá a legjobb szakemberekkel, a leghatékonyabb folyamatokkal. Lehetőleg észrevétlenül, hogy úgy élhesse meg az informatikát, mint a rendszert, aminek a sikereit köszönheti.

Vállalatirányítási rendszerek

Meggyőződésünk, hogy a vállalatok sikeres működésének titka a jól definiált, informatikailag alátámasztott üzleti folyamat.

A működő folyamatok feltétele pedig egy egységes Vállalatirányítási rendszer, amelynek a legfőbb feladata segíteni a mindennapi munkát.

Csoportmunka megoldás

"Ne féljünk nagyot lépni, ha ez tűnik szükségesnek. Két kisebb ugrással nem fogunk átjutni egy szakadékon! Csak ez a módszer lehet eredményes minden érintett fél számára!"

Pintér József - Szolgáltatás igazgató

Biztonsági szolgáltatások

Az életünk mindennapi épület és személyi biztonsági rendszerei előtt óriási lehetőségek vannak, ha ötvözzük őket az informatikával. Ezen rendszerekben segítünk megtalálni az utat a különleges minőséghez, hozzáadott értékekhez.

Szerviz

A legkiválóbb termékek is meghibásodhatnak egyszer. Az informatikai eszközök folyamatos rendelkezésre állása ügyfeleink jogos elvárása. Szakmai tapasztalattal, proaktív szemléletmóddal, folyamatos képzéssel, innovatív technológiákkal teszünk eleget ügyfeleink ezen igényeinek.

Alkatrészek

Nyomtató, MFP

Tekintse meg az akciós kínálatunkat, melyet kedvező áron vásárolhat meg.

Bővebb termékkészletünket keresse az üzletünkben (9024 Győr, Szent Imre út 88.).

Kérje szakértőnk segítségét.

Számítógép, Notebook

Tekintse meg az akciós kínálatunkat, melyet kedvező áron vásárolhat meg.

Bővebb termékkészletünket keresse az üzletünkben (9024 Győr, Szent Imre út 88.).

Kérje szakértőnk segítségét.

Partnertalálkozó 2016

Intelligens dokumentum menedzsment

Az intelligens nyomtatás lényege a dokumentumok készítésének tudatos optimalizálása. Egyrészt a költségek minimalizálását jelenti, másrészt a nyomtatási szokások felülvizsgálatát, hogy az iratok mennyiségét csökkentsük.

Hálózat tervezés és kivitelezés

A hálózat olyan az informatikában, mint az építészetben az épület alapja. Amennyiben jó a kivitelezés, hosszú távon szolgálja a ráépülő rendszereket.

Szolgáltatások

Ne törje magát, hogy a tevékenységétől, üzleti folyamataitól idegen kompetenciákat szerezzen meg. Az informatikai megoldásokat bízza ránk, hogy Ön kizárólag a saját üzletére koncentrálhasson. 

Így segítünk sikeresnek lenni.

Céljaink

"Célunk, hogy megoldásaink maradéktalanul segítsék elő partnereink üzleti folyamatainak fejlődését, valamint az, hogy folyamatosan innovatív megoldásokat kínáljunk, mert tudjuk e kettő a sikeres jövő záloga."

Királyfalvi Gábor - ügyvezető

Aktuális állások

Munkatársaink kiválasztásakor fontosabbnak tartjuk a személyes értékeket és képességeket, mint a megszerzett végzettséget. A munka elvégzéséhez szükséges szakmai tudás megszerzéséhez minden eszközt biztosítunk kollégáink számára.

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Kiválasztás folyamata

Mindenkinek a legfontosabb az elért siker mértéke. Van, aki megkötött üzletek, van aki megoldott hibák számában. Bármi is ösztönöz, nálunk megtalálod. 
Ha Te sikeres vagy nálunk, a cégünk is eggyel közelebb lépett a sikerhez!

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételeink mindkét fél védelmére szolgálnak, a mindennapi ügymenetek biztosítására. Egyedi, vagy nagoybb értékű szállítások, szolgáltatások esetében a szerződések ÁSZF-től eltérő,  megállapodásokat is tartalmazhatnak.

Telefon, tablet

Tekintse meg az akciós kínálatunkat, melyet kedvező áron vásárolhat meg.

Bővebb termékkészletünket keresse az üzletünkben (9024 Győr, Szent Imre út 88..).

Kérje szakértőnk segítségét.

vbk

Audi VBK 2016

Mod nyári tábor 2016

Karácsony

Advent

Nincs ilyen tartalmi elem!

Kapcsolat

Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: