Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Egy éve költöztünk az új székhelyre

Kedves Partnereink,

épp ma egy éve, hogy az új székhelyünkre költöztünk, ezért engedjék meg, hogy ezzel kapcsolatos gondolataimat néhány mondatban összefoglaljam! Bebizonyosodott, hogy az új épületet gyorsan megszerették az ügyfeleink és a kollégáink egyaránt. 

Az építményben rejlő lehetőségektől mérhető hatékonyságnövekedést és költségcsökkentést vártunk, mely rövid távon igazolódott. Az ügyfél parkoló, a hatékony beléptetőrendszer, a tágas, innovatív kommunikációs technológiával felszerelt tárgyalóink, a légkondicionált közösségi tereink vagy akár a kollaborációs irodáink, ahol fókuszált jellegű megbeszélések tarthatók, mind gyorsan meggyőzték az ügyfeleinket, hogy közös érdekeinket szolgálják ezek a fejlesztések. Ezt örömmel láttuk, hisz már a tervezés fázisában az elsődleges célt az ügyfélközpontúságra fókuszáltuk. Változatlan célunk, hogy az épületben rejlő lehetőségeket maximálisan kihasználva még magasabb színvonalon szolgáljuk ki a partnereinket.


Tudom jól, az épület ügyfeleink és munkatársaink nélkül pusztán tégla és malter volna, hisz életet és értelmet csupán a közös akaratunk, lelkesedésünk, tudásunk és szolgáltatásainkba vetett hitünk adhat. Meg vagyok róla győződve, hogy az általunk lefektetett alapelvnek megfelelően, miszerint működésünk a környezet, a gazdaság és az értékek viszonyában történik, az egyik fontos alkotóelem a székhelyünk. 


Királyfalvi Gábor, ügyvezető
MOD Számítástechnikai Kft.

 

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: