Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Előnyt kínál a Mod az innovációval

A folyamatos innovációnak köszönhetően a Mod Számítástechnikai Kft. mára a térség egyik vezető informatikai vállalkozása lett, amely 2016-ban is tovább erősödött.
A 2011-ben „Az év vállalkozása” kategóriában Presztízs-díjat nyert vállalkozás folyamatosan keresi a cselekvési irányokat, amelyek stratégiai célként jelennek meg a menedzsment számára. 


Mod számítástechnikai Kft. székháza.

– Megtanultuk az évek során, hogy ezek a célok csak akkor lehetnek sikeresek, ha azokat közösen alakítjuk partnereinkkel, hiszen akkor születnek a legjobb megoldásaink, amikor a gondolatainkat egyesítjük. A térség vállalkozásainak ma mindennél jobban informatikai innovációra van szükségük, ez biztosíthat előnyt a versenytársakkal szemben. Az informatikával karöltve látja az elképzelhető jövőt manapság minden iparág, gondoljunk csak az autóiparra, a logisztikára, a kereskedelemre vagy a gyártás bármely területére. Ugyanakkor tudjuk, hogy az innováció nem lehet öncélú: közvetlenül az ügyfelek érdekeit kell szolgálnia, méghozzá költséghatékonyan – vallja Királyfalvi Gábor ügyvezető igazgató. 

Királyfalvi Gábor ügyvezető


A Mod Számítástechnikai Kft. szakemberei először megismerik a feladatot, majd következik az innováció, amit a koncentrált fejlesztés fázisa követ. „Ezt a sorrendet sokan felcserélik: fejlesztenek, majd megszületik a  gyakran öncélú innováció, amelynek eredményét ráerőltetik az ügyfelekre különböző marketingfogásokkal, mondván, »neked erre van szükséged, csak még nem tudod«. Mi a konzultatív informatika hívei vagyunk, azaz megismerjük az ügyfeleink igényeit, elvárásait, ötleteit, s ezek alapján készítünk testre szabott, unikális megoldásokat. Valós problémákra és igényekre szállítunk hatékony megoldásokat, amelyeket partnereink az üzleti folyamataikba építhetnek és magukénak érezhetnek. Elégedett ügyfeleink számának növekedése minket igazolt 2016-ban is. Az elért eredményeink szerénységre intenek minket, hiszen tudjuk, hogy mindent partnereink bizalmának köszönhetünk, és az általuk támasztott elvárásoknak mindennap meg kell felelnünk” – zárja a cégvezető.

Királyfalvi Gábor

ügyvezető

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: