Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Évvégi összefoglaló

Lassan vége ennek a kihívásokkal teli üzleti évnek is! Nem tétlenkedtünk, számos célunk teljesült. Azonban nem pihenhetünk meg, mert újabb és újabb lehetőségeket kínál az üzleti élet, amivel élni szeretnénk.


Cégünk mára a térség egyik vezető informatikai vállalkozásává vált, amit a munkába vetett hitünkkel és a folyamatos megújulni akarásunkkal értünk el.

Fejlődésünknek köszönhetően, a sikeres jövő érdekében tett újabb lépésként egy jelentős változásra szánhattuk el magunkat az év elején, miszerint Zrt-vé válunk. Sikeresen véghez is vittük, 2019.08.31 létrejött az új társaság a Mod Zrt., mely a Kft. jogutódjaként működik tovább.
Úgy gondoljuk, hogy ez a társasági forma jobban fémjelzi vállalkozásunk erejét, a piacon elfoglalt helyét és további fejlődési lehetőségeket kínál. A piac ezt a változást rendkívül jól fogadta, sok partnerünk gratulált a közösen elért sikerhez. Ez megerősített bennünket, a megkezdett úton haladunk tovább, a gazdaság változásaihoz kapcsolódva, innovatív megoldásokat kínálunk Partnereinknek, mellyel a
digitális forradalom győztesei legyenek.

Az átalakuláshoz kapcsolódóan az arculatunk is megújult. Az egyik legfontosabb elem talán az, hogy a jelmondatunk megváltozott. Korábban a „Minőség az informatikában” szlogent használtuk hosszú éveken keresztül, amit nagyon szerettünk, mert igazán magunkénak éreztük, egyfajta mértékként tekintettünk rá. A mondanivalója az volt, hogy a minőségi szolgáltatásainkkal, termékeinkkel és az ügyfélközpontú gondolkozásunkkal szeretnénk magunkat megkülönböztetni az informatika világában. Ez a folyamatoson megújuló törekvésünk sikeres és helyes iránynak bizonyult. Idén úgy döntöttünk, hogy a piacon a mondanivalónk aktuálisabb, mint valaha, de ezt már a marketing trendeknek megfelelően kívánjuk elmondani. Így született a „Choose quality. Choose us.” szlogenünk, miszerint „válassza a minőséget, válaszon minket”. Szeretnénk hangsúlyozni, ha a leendő ügyfeleink igazán minőségi szolgáltatásokat szeretnének, akkor válasszanak minket, mert velünk még sikeresebbek lehetnek! Azt is reméljük, hogy ezzel a szlogennel még közelebb kerülhetünk a nemzetközi partnereinkhez, akiknek szinte mi vagyunk az első biztos pont, amikor nyugatmagyarországra érkeznek.

Tudjuk, hogy ezt a fontos mérföldkövet partnereink töretlen bizalma és kollégáink áldozatos munkája nélkül nem érhettük volna el. Nagyon köszönjük, hogy együtt, közös erővel sikerült eljutnunk idáig!

Tisztelettel:
Királyfalvi Gábor, Mod Zrt.
igazgatóság elnöke / CEO

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: