Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Folyamatos rendelkezésre állás

Szervizszolgáltatásaink az általunk értékesített termékekhez, szolgáltatásokhoz hasonlóan lefedik az informatika és az irodatechnika teljes spektrumát. Célunk, biztosítani partnereink számára ezen eszközök folyamatos rendelkezésre állását és stabil működését.

A javítások során minden esetben figyelembe vesszük a gazdaságossági szempontokat. Precíz logisztikai hátterünk jelenti a garanciát arra, hogy az egyeztetett időpontban, szükség esetén pedig rendkívüli gyorsasággal álljunk partnereink rendelkezésére.


A megbízhatóság és a szakmaiság alapérték cégünknél, melyet a mindennapi munkavégzés során minden munkatársunk szem előtt tart. Kollégáinktól elvárjuk, hogy munkájukat, feladataikat a legjobb tudásuk szerint végezzék el, továbbá legyenek részesei a csapatmunkának. 
Szakembereinket folyamatosan képezzük, ezzel is garantálva azt, hogy partnereink minőségi szolgáltatásban részesüljenek.

Tóth András

logisztikai vezető, szervizvezető

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: