Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Fontos feladat a nemes célok támogatása

Győr Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 2015.09.11-én megrendezte a Polonia Pódium ünnepélyes megnyitóját. Cégünk számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, amit vállalatként az üzleti tevékenységünkön és szociális befektetéseinken felül a közérdekért teszünk. 

Ennek tükrében cégünk a Polonia Pódium rendezvénysorozat megvalósítását a magyar – lengyel barátság ápolásának erősítése érdekében támogatta.

A lengyel és a magyar kultúra a legközelebb állnak egymáshoz Közép-Európában, ahol kölcsönös átszivárgásokat figyelhetünk meg. Ahogy a közismert mondás is tartja: „Lengyel - magyar két jó barát, együtt harcol, s issza borát,...”. A lengyel közéleti és kulturális rendezvénysorozat első előadásán a köszöntőket követően a 2011-ben írt Fejedelem című történelmi darabból hangzottak el részletek, melyet olyan neves színművészek jelenítettek meg, mint a Bercsényi Miklóst megszemélyesítő Sasvári Sándor, a Rákóczit színpadra vivő Kelemen Csaba. A mű a hazaszeretet és a tisztességben megmaradás példája.

Mindezt szem előtt tartva a karitatív tevékenységet, mely a vállalati kultúránk szerves része, minden üzleti tevékenységébe és munkafolyamatába integráljuk. A jelen generáció igényeit alapul véve felkészülünk a jövő generációinak a szükségleteire.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: