Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Gaming Setup pályázat

A Mod Zrt. Gaming SetUp pályázatot indít azon Észak-Nyugat Magyarország lakosok számára, akik a pályázati feltételeket elfogadják. A pályázat célja, hogy összekössük a régió gamer közösségét egy kis játékkal.

A beérkezett pályázatok közül a legjobbakat Facebook oldalunkon közönségszavazásra bocsájtjuk. Az első három legtöbb lájkot kapott kép lesz SetUp Pályázatunk közönségdíjas nyertese.

 • Az első helyzett nyereménye egy ASUS ROG Strix Scope HUN RGB gamer billentyűzetet (56 000 Ft értékben)
 • A második helyezet nyereménye egy Asus Rog Strix Edge egérpad (14 990 Ft értékben)
 • A harmadik helyezet nyereménye egy Mod-os ajándékcsomag (7 000 Ft értékben)

Pályázat benyújtása

 • Pályázni a fotó beküldésével lehet, amit a marketing@mod.hu email címünkre várunk, 2021. március 14-ig. A tárgyba kérjük, beleírni, hogy “Gaming_Setup_Pályázat”.
 • Az emailben pár szóban mutasd be SetUp konfigurációdat
 • A fájl neve tartalmazza a neved ékezetek nélkül (pl. gipszjakab.jpg)

Zsűri
A képeket egy 5 tagú zsűri bírálja el (vállalati menedzsment tagok, gaming részleg kialakításában dolgozó kollégák)

Szabályzat

 • A pályázaton részt vehet bárki, aki Észak-Nyugat magyarországi lakcímmel rendelkezik
 • Pályázni csak saját otthoni setup-ról készített fotóval lehet. 
 • A pályázó beleegyezik és hozzájárul ahhoz, hogy az általa beküldött kép felkerüljön a Mod Zrt. facebook közösségi oldalára, a közönségszavazat megvalósításának érdekében.
 • Ha a fotón személy vagy személyek is szerepelnek, kérjük, mellékeld a szereplő(k) írásos hozzájárulását ahhoz, hogy a róla/róluk készült képet nevezd a pályázatra és amelyben tudomásul veszi
  • hogy a róla készült kép feltöltésre kerül a Mod Zrt. facebook oldalára,
  • kijelenti, hogy a róla készült képet a Mod Zrt. használhatja kommunikációjában a szerző megnevezésével, a pályázattal kapcsolatosan.
 • 18 év alatti személy esetén szülői vagy gondviselő hozzájárulás szükséges.

A pályázó a pályázat beküldésével

 • elfogadja a pályázati feltételeket,
 • kijelenti, hogy a zsűri döntését elfogadja, az ellen panaszt nem tesz,
 • kijelenti, hogy a képei feltöltésre kerülhetnek a Mod Zrt. facebook oldalán,
 • kijelenti, hogy képeit a Mod Zrt. használhatja kommunikációjában a szerző megnevezésével, a fotópályázattal kapcsolatosan.

Azok a fotók, amelyek nem felelnek meg a formai feltételeknek, törlésre kerülnek, és nem kerülnek bele a bírálandó pályázatok közé.

A pályázó a pályázati anyag beküldését követően is kérheti az általa beküldött képek, adatok levételét a Mod Zrt. facebook oldaláról, illetve azok teljes törlését, a marketing@mod.hu e-mail címre küldött írásos kérésével, amelyet egy munkanapon belül végrehajtunk.

SZÜLŐKNEK

A pályázó – aki ha kiskorú, jelen esetben az érte felelő gondviselő – tudomásul veszi, hogy a beadott alkotások elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (esetleges Facebookra való feltöltéssel) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázatot beadó szerzőt terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket.

Pályázat lefolyása

A pályázatokat március 14-ig fogadjuk, majd ezt követően a zsűri összeül és kiértékeli a beérkezett munkákat. március 15 -én feltöltjük Facebook oldalunkra a legjobbnak értékelt képeket és elindítjuk a közönségszavazást, mely 9 napon át fog folyni. A három legtöbb like-ot kapott Setup tulajdonosát kiértesítjük, majd várjuk telephelyünkön március 26. (pénteken) 15:00-kor, hogy személyesen is gratulálhassunk és átadhassuk ajándékcsomagjukat.

A nehézkes beszerzésekre hivatkozva fenntartjuk a megjelölt ajándéktárgyak módosítási jogát. Az ajándékozásra kerülő termék értéke meg fog egyezni, vagy több lesz mint a most felkínált termékeké.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: