Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Kik vagyunk mi?

2021-02-25

Tamás 8. éve erősíti az Audit kiszolgáló csapatunkat. Ez idő alatt több munkakörben is kipróbálta magát. Pozíció váltásai során mindig bebizonyította, hogy akaratérővel és elhivatottsággal minden lehetséges. Büszkék vagyunk eddigi teljesítményére, ugyanis minden eddigi feladatát maximális odafigyeléssel és szakértelemmel látta el és mindemellett mindig számíthattak rá kollégái, igazi csapatjátékosként állt helyet. Az alábbi interjú alapján ismerje meg Schubert Tamás kollégánkat és tudjon meg többet arról, hogy mi is kell a sikeres karrierépítéséhez.

Tovább

Drón törvény 2021

2021-02-15

2021 február 10-étől hatályba lépett az új – az Európai Uniós szabályozással összhangban lévő – a pilóta nélküli légi járművekre vonatkozó (UAS) drónszabályozás Magyarországon.

A szabályozás sajnos komoly szigorításokat hozott. Amennyiben az eszköz súlya meghaladja a 120 grammot, valamint rendelkezik kamerával és mikrofonnal, akkor mind a gépnek, mind pedig a pilótának meg kell felelnie az eszköz kategóriájába sorolt feltételeknek. A legjobb iránymutató ehhez az eszköz súlya: 250 gramm felett biztosítással, és komolyabb pilóta jogosultságokkal kell rendelkeznie a felhasználónak.

Tovább

Kik vagyunk mi?

2021-02-10

Norbi ügyfélszolgálatosként kezdte el pályafutását cégünknél. Már az első hónapokban bebizonyította alázatosságát és az informatika iránti mély érdeklődését. Másfél év alatt igazolta azt is, hogy szakmai felkészültésége elegendő ahhoz, hogy egy -számára ideálisabbnak vélt- új pozícióban is kipróbálhassa magát. Februártól már szerviztechnikusként erősíti csapatunkat, ami azt jelenti, hogy már helyszínen tesz eleget Partnereink kéréseinek. Az alábbi interjú alapján ismerje meg Balog Norbert kollégánkat és tudjon meg többet arról, hogy mi kell a sikeres karrierépítéséhez.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: