Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Minőség az alkalmazás fejlesztésben

2019-05-17

Immáron 2 éve, hogy bevezettük a minőségbiztosítás folyamatába az automata kódelemző rendszert. Segítségével minőségi mutatókról tudunk jelentést küldeni a megrendelőink számára.

Egyszerűsítve, a CE tanúsítvány mögött rejlő minőséget garantáló gyártási követelményekhez hasonlóan a szoftverfejlesztés világában is vannak olyan eszközök, melyek a forráskód részleteit vizsgálják programozás közben, hogy a megrendelő minden kétséget kizáróan minőségi terméket kapjon végül készhez. 

Tovább

KYOCERA lett a legmegbízhatóbb színes készülék gyártó

2018-09-21

A nyomtató szektor már sokadjára ismeri el a KYOCERA Document Solutions vezető szerepét. Ennek okán a Buyers Lab (BLI) a “Most Reliable Colour Copier Multi-functional Product Brand”, azaz A legmegbízhatóbb színes multifunkciós készülék gyártó minősítést is neki ítélte.

TASKalfa 9002i került a “Summer Pick Award” dobogó legfelső fokára

Tovább

Bátor és komoly tervekkel fogtunk bele a 2018-as évbe

2018-01-19

Tisztelt Partnereink!

Nagy lelkesedéssel, bátor és komoly tervekkel fogtunk bele a 2018-as évbe. Meg vagyok győződve arról, hogy tudásunk legjavát adva, el fogjuk érni céljainkat!

Tovább

Kyocera Gold Partneri minősítés

2018-01-15

Tisztelt Partnereink!

Örömmel számolok be Önöknek -mint a régió gazdasági életének jelentős szereplőinek- arról, hogy a növekvő IT piaci részesedésünknek, valamint a jövőbe vetett hitünknek köszönhetően, megszereztük a rég várt, kitüntető Kyocera Gold Partneri minősítést.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: