Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Amit a szünetmentes tápegységekről tudni érdemes

2020-07-24

Amikor azt halljuk, hogy HOME OFFICE, a következő eszközök jutnak eszünkbe: számítógép, videókamera, mikrofon. Ezek az online meetingek elengedhetetlen eszközei és itt általában le is zárul a lista.

Tovább

Mi okozza a lényeges árkülönbséget a VPS szolgáltatók között?

2020-06-10

Egyre nagyobb dilemmát kelt a piacon az a tény, hogy míg egyes szolgáltatók több tízezer forintért értékesítik a virtuális privát szerver (VPS) szolgáltatásaikat, addig mások ránézésre ugyanazt akár 300 Ft-ért kínálják. Az árkülönbséget itt is a kisbetűs részt rejti, amire sok esetben csak akkor derül fény, amikor a szerver leáll, ne adj Isten adatvesztés következik be.

Kifejtettünk néhány "kis", bár fontos különbséget, amire mindenképp érdemes utánajárni a szolgáltatás igénybevétele előtt!

Tovább

Drónfotó pályázat

2020-05-22

A Mod Zrt. drónfotó pályázatot indít minden Győr-Moson-Sopron megyei lakos számára, aki a pályázati feltételeket elfogadja. A pályázat célja, hogy összekössük a megyénk amatőr, illetve hobbi drónfotós közösségét. Tesszük mindezt azért, hogy a fotósok számára lehetőséget teremtsünk arra, hogy megmutathassák tudásukat, kreativitásukat.

Tovább

Drón, a jövő kihívása

2020-05-03

Egy üzleti beszélgetés keretein belül a drónokról, és azok ipari alkalmazásaikról folytattunk eszmecserét. Vendégeink között számos szakmai terület képviselte magát, volt aki építőiparból, mezőgazdaságból vagy éppen autógyártásból érkezett. Érdeklődve figyeltük, hogy hogyan látják a résztvevők. Vajon megérett-e a magyar piac a drónok használatára?

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: