Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Drón törvény 2021

2021-02-15

2021 február 10-étől hatályba lépett az új – az Európai Uniós szabályozással összhangban lévő – a pilóta nélküli légi járművekre vonatkozó (UAS) drónszabályozás Magyarországon.

A szabályozás sajnos komoly szigorításokat hozott. Amennyiben az eszköz súlya meghaladja a 120 grammot, valamint rendelkezik kamerával és mikrofonnal, akkor mind a gépnek, mind pedig a pilótának meg kell felelnie az eszköz kategóriájába sorolt feltételeknek. A legjobb iránymutató ehhez az eszköz súlya: 250 gramm felett biztosítással, és komolyabb pilóta jogosultságokkal kell rendelkeznie a felhasználónak.

Tovább

Kik vagyunk mi?

2021-02-10

Norbi ügyfélszolgálatosként kezdte el pályafutását cégünknél. Már az első hónapokban bebizonyította alázatosságát és az informatika iránti mély érdeklődését. Másfél év alatt igazolta azt is, hogy szakmai felkészültésége elegendő ahhoz, hogy egy -számára ideálisabbnak vélt- új pozícióban is kipróbálhassa magát. Februártól már szerviztechnikusként erősíti csapatunkat, ami azt jelenti, hogy már helyszínen tesz eleget Partnereink kéréseinek. Az alábbi interjú alapján ismerje meg Balog Norbert kollégánkat és tudjon meg többet arról, hogy mi kell a sikeres karrierépítéséhez.

Tovább

Gaming Setup pályázat

2021-01-21

A Mod Zrt. Gaming SetUp pályázatot indít azon Észak-Nyugat Magyarország lakosok számára, akik a pályázati feltételeket elfogadják. A pályázat célja, hogy összekössük a régió gamer közösségét egy kis játékkal.

A beérkezett pályázatok közül a legjobbakat Facebook oldalunkon közönségszavazásra bocsájtjuk. Az első három legtöbb lájkot kapott kép lesz SetUp Pályázatunk közönségdíjas nyertese.

  • Az első helyzett nyereménye egy ASUS ROG Strix Scope HUN RGB gamer billentyűzetet (56 000 Ft értékben)
  • A második helyezet nyereménye egy Asus Rog Strix Edge egérpad (14 990 Ft értékben)
  • A harmadik helyezet nyereménye egy Mod-os ajándékcsomag (7 000 Ft értékben)
Tovább

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: