Mod

HR Stratégia

Elsődleges számunkra ügyfeleink elégedettsége, ezért a szakmai kompetencián túl nagy hangsúlyt fektetünk az etikus, intelligens és udvarias kiszolgálásra, ezért kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink kiválasztására.

Kiválasztás folyamata

Mindenkinek a legfontosabb az elért siker mértéke. Van, aki megkötött üzletek, van aki megoldott hibák számában. Bármi is ösztönöz, nálunk megtalálod. 
Ha Te sikeres vagy nálunk, a cégünk is eggyel közelebb lépett a sikerhez!

Tevékenységünket a rugalmasság, a legkorszerűbb eszközök és minőségi megoldások iránti elkötelezettség jellemzi. Elsődleges számunkra ügyfeleink elégedettsége, a szakmai kompetencián túl nagy hangsúlyt fektetünk az etikus, intelligens és udvarias kiszolgálásra, ezért kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink kiválasztására.

Mindig van cél!

Elsődleges célunk, hogy munkatársaink megfelelően motiváltak legyenek, ezért a versenyképes béren felül cafeteriával, valamint teljesítményarányos juttatásokkal honoráljuk a kiemelkedő munkavégzést. Kollégáink előtt mindig nyitva áll a lehetőség, hogy új ötleteiket csapatban valósítsák meg, akár vezetőként is, ezzel is lehetőséget adunk arra, hogy az arra érdemes munkatársaink feljebb juthassanak a ranglétrán.

Folyamatos képzési lehetőségek

Vásárlóink magas szintű kiszolgálása kiválóan képzett kollégáink révén valósul meg, ezért nekünk is fontos, hogy munkatársaink folyamatosan képezzék magukat, tanuljanak és ismerjék az innovatív technológiákat. Ezáltal mindig, minden helyzetben az optimális megoldásokat tudják ajánlani partnereinknek.

Munkatársaink előtt számtalan képzési lehetőség nyitva áll: bármilyen vállalati környezetben használt rendszerről legyen szó, biztosítjuk a feltételeket, hogy szakmai hozzáértésüket fejlesszék.

Az elméleti tudáson felül az innovatív technológiák, eszközök ismeretére is figyelünk. Munkatársaink rendszeres képzéseken vesznek részt, ahol bemutatjuk az újonnan piacra került termékeket, valamint munkahelyünkön is mindig a legfrissebb eszközöket használjuk.

Sikeres csapat

Jelenleg közel 110 főt foglalkoztatunk és biztosítunk számukra nyugodt munkahelyi légkört, stabil jövedelemmel.

Emellett fontosnak tartjuk a rekreációs lehetőségeket is, csapatunk rendszeresen részt vesz az évente megrendezésre kerülő sárkányhajó versenyen, bérelünk futballpályát, és nyitottak vagyunk bármilyen megkeresésre, amely hozzájárul kollégáink kikapcsolódásához.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: