Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Intelligens nyomtatás a MOD-nál


Tudta, hogy a nyomtatáshoz be tud állítani egy PIN kódot? Ebben az esetben a készülék addig nem nyomtat, amíg Ön meg nem adja az egyedi azonosítóját. Így nem fordulhat elő, hogy a bizalmasnak szánt dokumentumai illetéktelen személyhez kerülnek!
 
Ez csak egy apró tipp a sok közül, amit majdnem minden modern készülék tud.

Mindenki azt gondolná, hogy a világban csökken a kinyomtatott dokumentumok száma. A statisztikák azonban épp az ellenkezőjét mutatják, holott a nyomtatás nem kis költséget jelent a legtöbb vállalkozás terhére. Lehet azonban intelligensen, átgondoltan kezelni a dokumentumokat, de valójában mit is jelent ez?

A Mod Számítástechnikai Kft. által kínált szolgáltatás magába foglalja mind az eszközök elosztásának az optimalizálást, mind az üzemeltetési költségek kiszámíthatóságát. Kötelezettségektől mentesen felmérést készítünk a használatban lévő készülékekről és a kinyomtatott oldalak eloszlásáról. Abban az esetben, ha profi megoldást keres, kérje a nyáron kötelezettségmentes felmérésünket!

   Mit mutat meg a felmérés?

  • A használatban lévő eszközökről ad egy átfogó képet
  • A kinyomtatott oldalak eloszlását a jelenlegi eszközparkon
  • Az eszközök használatának költségeit
  • A felmerülő új igényeket, funkciókat
  • A dokumentumok teljes életútját

A felmérést követően elkészítjük a megoldási javaslatunkat, hogyan lehet az Ön nyomtatása hatékonyabb. A régióban 1500 készüléket üzemeltetünk, legyen Ön is a Partnerünk!

Kérje szakértőnk segítségét 

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődését, további információkért keressen minket munkanapokon az alábbi elérhetőségeken:

Email: info@mod.hu 
Telefon: 06 96 510 065
Cím: 9027 Győr, Vágóhíd u 2.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: