Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Jutalmaztuk a legjobb gyakornokokat

Ügyfeleink elégedettsége érdekében mindig nagy hangsúlyt fektetünk a kollégáink folyamatos oktatására, képzésére és a belső folyamataink fejlesztésére.

Jelenleg is több munkatársunk vesz részt oktatáson, hogy továbbra is kimagasló módon tudjunk helytállni partnereink mindennapi informatikai életének megkönnyítésében. Fontos feladatunknak tartjuk ugyanakkor, hogy részt vállaljunk az új, felnövekő generációk oktatásában. Cégünk évek óta segíti a győri középiskolákat azzal, hogy diákjaik részére gyakorlati helyet biztosítunk. Szakmai vezető kollégáink segítségével kiválasztottuk az idei év két kiváló gyakornokát, akik korosztályuk legjobbjainak bizonyultak. Tudásuk, szorgalmuk, tanulásvágyuk és lelkesedésük elismeréseként jutalomban részesítettük őket. Köszönjük a munkátokat és vissza várunk benneteket jövőre is.

Tóth András

szervizvezető

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: