Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Kik vagyunk mi?

Interjú Bálint Mátyás ügyfélszolgálati munkatársunkkal.

 

Sokan megkérdezték már tőlünk, hogy kik állnak a frontvonalon, kik fogadják elsőként a hibabejelentéseket, szolgáltatáskéréseket. Így hát elérkezettnek láttuk az időt, hogy megmutassuk egy másik oldalunkat is. Az alábbi interjú kapcsán megismerhetik az ügyfélszolgálat egyik frontemberét Bálint Mátyást. Ő az egyik, aki a telefon valamint az e-mail másik végén van, és minden nap azért küzd, hogy a partnereink bejelentései mihamarabb a megoldásra kerüljenek.

Önarckép
  • Kiskorodban mi szerettél volna lenni? 

Gyermekként katona szerettem volna lenni. Aztán az évek teltével, úgy hetedikes-nyolcadikos lehettem, mikor kezdett megfogalmazódni bennem, hogy az informatika az, ami igazán érdekel. 12 évesen raktam össze az első számítógépem, akkor még videók alapján. Középiskolában már teljesen kikristályosodott, hogy informatikával akarok foglalkozni, ennek függvényében választottam szakot is, és a mai napig szeretem, amit csinálok. 

  • Elégedett vagy a jelenlegi munkáddal? 

Igen, hiszen sokat tanultam. Pályakezdőként cseppentem bele ebbe a pozícióba és elmondhatom, hogy általános szakmai tudást, probléma megoldást és kommunikációt tanultam az évek alatt. Mindig úgy tekintettem a munkámra, mint jó kiindulópont, ugródeszka. 

  • Hány éve dolgozol a MOD-nál és ez idő alatt mit adott neked ez a munkahely? 

Picit több mint két éve dolgozok a cégnél, ez az első munkahelyem. Ezen két év alatt megtanultam jól megalkotott folyamatok alapján dolgozni, sokat fejlődött a szakmai tudásom és a kommunikációm. Megtanultam kezelni a problémákat, akkor is ha a probléma megjelenésekor még nem láttam a megoldáshoz vezető utat. 

  • Tudomásom szerint lehetőséget kaptál egy új pozícióban kipróbálni magad. Mesélj kérlek, hogy élted meg ezt a felajánlást. Mit ad neked ez az új kihívás? 

Nagyon örültem ennek a lehetőségnek, úgy érzem ezáltal közelebb kerülök az álmaimhoz. Többször beszéltünk már róla az elmúlt két évben és mindig is vártam, hogy megvalósuljon, persze ez idő alatt végig igyekeztem minél több szakmai tudásra szert tenni. Úgy gondolom, hogy ez a lehetőség még több tapasztalatot ad majd nekem. Kihívásként élem meg az előrelépésemet és már várom a feladatokat melyekkel az új munkakörömben találkozni fogok. Mivel a jelenlegi munkám része a jegyek felvétele, így teljes rálátásom van a rendszerüzemeltető csoport feladataira, melyeket közösen meg is szoktunk beszélni, hogy tájékoztatni tudjunk ügyfeleinket a probléma megoldásokról. És voltam már abban a szerencsés helyzetben is hogy néhányszor kimehettem ügyfelekhez a csapattal, úgyhogy már izgatottan várom az új kezdetet. 

  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva? Miket szeretnél elérni? 

Supportosként szeretném elérni 1-2 éven belül, hogy bármit megtudjak egyedül oldani, célom, hogy tudásom tovább bővítsem. Jelenleg szakmai kompetenciám fejlesztése a legfontosabb a számomra, a hardveres-szoftveres probléma megoldás.  

Otthon is képzem magamat, gyakran utána nézek érdekes témáknak. Egy-egy munkahelyi feladatot el szoktam vinni magammal ötletként és azt rekonstruálom, tesztelem amennyire azt lehetőségeim engedik, ezzel is fejlesztem magam. 

  • Mesélj kicsit a kollégákkal kialakított viszonyodról. 

El tudom mondani magamról, hogy a legtöbb kollegával  a kapcsolatom. Nem csak a munkahelyen, de munkán kívül is szoktunk találkozni. Igyekszem mindig figyelni mások kéréseire, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, hogy mielőbb elháríthassuk ügyfeleink problémáit. Hozzáállásom is sokat segít a jó kapcsolatok megőrzésében. 

  • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele? 

Vasember bőrébe bújnék bele. Tetszik maga a karakter, a színész is nagyon jól alakítja. A jelleme fogott meg igazán, az egyenes őszintesége.  

  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet? 

Szeretem a számítógépes játékokat, barátokkal szoktunk játszani mikor időnk engedi. Kosárlabdázni is szeretek, hétvégén fel szoktuk keresni a szórakozóhelyeket is a barátaimmal. 

 

 

 

 

 

 

  • Új réteg...

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: