Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Kik vagyunk mi?

Interjú Váradi András nyomtató szervizes munkatársunkkal.

Több évtizedes múltra tekint vissza a nyomtató üzemeltetés üzletágunk, melynek sikereihez Váradi András kollégánk lassan tíz éve járul hozzá. Partnereink közül sokan személyesen is ismerik kollégánkat, hisz munkájának nagyrészét helyszínen végzi.

Szeretnénk, ha hónapról-hónapra megismernék ügyfeleink egy másik oldalunkat, ezért folytatjuk, amit a múlt hónapban elindítottuk. Az alábbi interjúban megismerhetik a nyomtató szerviz frontemberét, akinek mindegy, hogy egy hibát billentyűzet segítségével vagy éppen csavarhúzóval kell elhárítania.

 

  • Kiskorodban mi szerettél volna lenni? 
Középiskolás koromra forrott ki bennem az első konkrét gondolat ezzel kapcsolatban. Akkor még autó villamossági szerelő akartam lenni. Végül is szerelő lettem, csak más területen. 😊
  • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében? 
A nyomtató szervizes csapat szellemi vezetője, irányító egyénisége vagyok, aki mindig segít rávezetni kollégáit a megoldásokra. Mindig közösen oldunk meg egy-egy új problémát.
  • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely? 
Lassan 10 éve, hogy itt dolgozom. Ez idő alatt nagyon sokat adott nekem a cég. A következőket emelném ki: anyagi biztonságot, megbecsülést, szakmai fejlődést, jó munkaközösséget, sok pozitív és tanítójellegű visszajelzést melyekből mindig megpróbáltam tanulni, építkezni. Amire igazán büszke vagyok, hogy az elmúlt évek alatt, tudomásom szerint, nem kaptam negatív visszajelzést ügyfelektől. 
  • Milyennek ítéled meg a munkahelyi légkört? 
Saját csapatommal nagyon jó viszonyt ápolok. Úgy gondolom, hogy szakmailag is nagyon összeforrott csapat vagyunk, viszont, ha szórakozásra kerül a sor akkor is mindig egy húron pendülünk.
  • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként? 
Hogy nincs két egyforma nap, mindig vannak új hibák, új helyzetek, amiket meg kell oldani. Egy folyamatosan fejlődő ágazatban dolgozok, így mindig vannak olyan problémák, amikkel még nem találkoztunk, plusz a növekvő ügyféligények, (például kártyás azonosítás, biztonságos dokumentum kezelés) amiknek meg kell felelni, nap mint nap. Egy másik példával is hadd éljek, a közelmúltban bevezettünk egy új szolgáltatást, a címkenyomtató üzemelést, azt megelőzően oktatásokon vettünk részt, képeztük magunkat. Én ezt szeretem a munkámban, hogy mindig van új a nap alatt, mindig van kihívás.
  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva? Miket szeretnél elérni?  
Elégedett vagyok a jelenlegi pozíciómmal, 5 év múlva is szeretnék itt dolgozni. Amit várok a jövőtől, az a folyamatosan fejlődő, technikai kihívás.
  • Milyen változásokon ment át a cég az elmúlt 10 évben? Hozott pozitív előrelépéseket dolgozói szempontból? 
Több változáson is átment a cég és vele együtt mi is. Talán a legnagyobb változást a telephely váltás hozta az életünkbe. Mindenképpen pozitív változások történtek, például lecserélődött az autópark, lecserélődtek a munkához szükséges eszközeink, folyamatosan lépést tartunk a technológiával és az új telephelyen komfortosabb a szervizhelyiség is. Úgy érzem, hogy minden technikai háttér adott ahhoz, hogy jól végezzük a munkánk.
  • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele? 
A Mars expedíció című film főszereplőjének a bőrébe bújnék bele, hogy egy kis ideig lehessek a semmi közepében, kikapcsolni egy kicsit 😊
  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?  
Szeretem a természetet, sokat szoktunk túrázni a családommal, de szeretek kreatívkodni, építeni is, például készítettem a gyerekeimnek hintát, mászókát. Szeretem mikor születik valami új. 

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: