Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Kik vagyunk mi?

Interjú Szamosi Ádám alkalmazás-üzemeltető valamint az eVIP csapat tagával

Ádám már 18 éve erősíti csapatunkat, nálunk kezdte el karrierjének építését és örömmel tölt el minket, hogy az évek alatt megszerzett tudást továbbra is nálunk kamatoztatja. Kollégánk a 18 év alatt több pozícióban kipróbálta magát, mindvégig az Audi informatikai infrastruktúráját kiszolgáló csapat tagjaként dolgozott.

  
  • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Építészmérnök, nagypapám dolgozott ilyen pozícióban. Gyerekkoromban sokat nyaraltam náluk, a padlás tele volt tervrajzokkal. Órákat töltöttem ezek bogarászásával, aztán egyre jobban magával ragadott a rajzok precizitása.

  • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Alkalmazás-üzemeltetéssel foglalkozom az Audi-ban, emellett pár éve a eVIP csapatot is erősítem.

  • Ha újra kezdhetnéd a gyerekkori álmod valósítanád meg, vagy újra az informatikát választanád?

Mivel az informatika megadja mindazt a kihívást, fejlődési késztetést, ami érdekessé teszi munkámat, nem bántam meg, hogy ezt a pályát választottam. Ha újra kezdhetném is az informatika világát választanám.

  • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

18 éve dolgozok a cégnél, a főiskoláról kikerülve itt kezdtem pályafutásomat. Az évek alatt több pozícióban is kipróbáltam magam. A váltások mindig kihívás elé állítottak, amik nagyban elősegítették szakmai fejlődésem. Ezen felül sok baráti kapcsolat is kialakult az évek során.

  • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

Változatossága és összetettsége miatt szeretem. Hogy a hatékony munkavégzés érdekében folyamatosan gondolkodásra készteti az ember az agyát és nem utolsó sorban az önképzés örök, hisz az informatika egy folyamatosan fejlődő terület.

  • Milyennek ítéled meg a munkahelyi légkört?

Jó és konfliktus mentes a munkahelyi légkör. Ez a korábbi évekre is igaz. Úgy gondolom, hogy szerencsésnek mondhatom magamat emiatt.

  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Jó pozícióban vagyok, a munkám izgalmas feladatok töltik ki, mindemellett folyamatos tanulásra késztetnek. Remélem, hogy ez a jövőre sem fog változni. Számomra fontos, hogy munkámat a változatosság és a kihívások jellemezzék.

  • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe, kit választanál?

Dominic Toretto-t választanám a halálos iramból. Tetszenek az amerikai izomautók, főleg az a 70-es Dodge charger, amit a filmben is vezet.

  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Van egy 5 éves kisfiam és egy 2 és fél éves kislányom. Minden szabadidőmet nekik szentelem.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: