Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Kik vagyunk mi?

Bálint a kereskedelmi csapat legfiatalabb kereskedője aki több, mint két éve tevékenykedik a kis- és középvállalkozások szegmensében a Mod Zrt.-nél. Az alábbi interjúben olvashat előmeneteléről, céljairól és betekintést nyerhet az üzletkötés kihívásaiba és siekreibe, egy szóval a mindennapjaiba.


 • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Általános iskolás koromban rendőrnyomozó akartam lenni. Aztán volt egy olyan időszaka az életemnek, mikor orvosin gondolkodtam pontosabban plasztikai sebésznek szerettem volna tanulni. Majd idővel rájöttem, hogy magát a szakmát nem éreztem eléggé magaménak, így a gimnázium mellett döntöttem mert ott még volt időm gondolkodni a jövőmön.

 • Ha elölről kezdhetnéd a pályaválasztást mit választanál?

Eddigi pályafutásom alatt betekinthettem a management világába. Tapasztalataim alapján úgy érzem, hogy ezzel a közeggel tudnék leginkább azonosulni. Ha oktatási szinten gondolkodunk akkor Gazdálkodás és management szakot választanék.

 • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Kiemelt ügyfél kapcsolattartó vagyok jelenleg, pályafutásomat kereskedelmi asszisztensként kezdtem. Áldozatos és kemény munkával másfél éven belül elértem, hogy én is a kereskedők közé tartozhassak. Büszke vagyok arra, hogy én vagyok a csapat legfiatalabb tagja.

 • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Kereskedőnek lenni a mai pörgő világban egy kihívásokkal teli küldetés, egy fajta életforma. Megfelelni a különböző irányokból érkező elvárásoknak, a folyamatosan változó igényeknek, figyelemmel követni a trendeket, a technikai fejlődéseket mind-mind a munkánk része. A nehézségek és a sok kihívás ellenére szeretemamit csinálok. Kiemelt ügyfél kapcsolattartóként még hosszú utat kell bejárnom, de ezen a pályán képzelem el a jövőmet.

 • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Több mint két éve dolgozom a cégnél, ez az első főállasú munkahelyem. Elmondhatom, hogy sokat tanultam pályakezdőként. Majdnem minden, amivel itt találkoztam új volt számomra. Amit kiemelnék, hogy nagyon sokat fejlődött a kommunikációm az elmúlt két év alatt és sok tapasztalattal gazdagodtam az ügyfélkezelés és IT területén.

 • Az eddig kipróbált pozíciók közül melyik állt legközelebb hozzád?

A két év alatt 2 pozícióban próbálhattam ki magam. Sokat tanultam asszisztensként, de a kereskedői munkakör kezdetektől hívogatóbb volt számomra. Az első hónapokban furcsa volt számomra, hogy saját magamnak kell megszerveznem a munkabeosztásom, majd ez szépen lassan letisztult. Szeretem a frontvonalban érezni magam, jó érzés önállóan megélni egy-egy sikert és felelőségteljes döntéseket hozni.

 • Milyennek ítéled meg a (közvetlen) munkahelyi légkört?

Nagy a nyomás a csapaton, hisz rengeteg felelőség van rajtunk, nekünk kell figyelemmel követnünk minden egyes projektetNagy a verseny csapaton belül is de a hangulat mindig kiváló. Nagyon jó kapcsolatot ápolunk a kollégákkal, igencsak nagy csapatformáló ereje van annak, hogy egy asztalnál ülünk.

 • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

Legjobban a közeget szeretem, amiben dolgozunk (modern, elegáns, tekintélyt parancsoló). Szimpatikus számomra, hogy öltönyben dolgozhatok, és hogy egy fajta presztízs vesz körül. Pozitívan hat rám, hogy mindig nagy a pörgés, hogy az idő teltével egyre nagyobb kihívások, projektek, színesebbnél-színesebb igények jönnek szembe. A sikerorientált személyek itt ki tudnak teljesedni.

 • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva? Miket szeretnél elérni?

5 év múlva pontosan 7 éve leszek a cégnél. Ezt az időt elegendőnek vélem, ahhoz, hogy sikeres üzletemberré válhassak. 5 éves tervemben benne van, hogy elnyerem a top kereskedő kinevezést, legalább egyszer. 

 • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?  

Matthew McConaughey által megformált Cooper bőrébe bújnék az Interstellar c. filmből. Mégpedig azért, mert nagyon különleges kapcsolata volt a kislányával, ami számomra nagyon szimpatikussá tette a karakter jellemét. Valamint olyan különleges dolgokat tapasztalt meg, amit előtte még senki. Ő volt az első ember, aki átment egy fekete lyuk eseményhorizontján és megtapasztalhatta a negyedik dimenziót. Átélném ezeket az érzéseket. 

 • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?  

Szeretek filmeket, sorozatokat nézni, illetve sportolni. Ezek azok az elfoglaltságok, amik igazán ki tudnak kapcsolni egy munkanap után. A hétvégét igyekszem mindig a párom és barátaim társaságában tölteni. Valamint szenvedélyem a vezetés. 

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: