Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Kik vagyunk mi?

Interjú Pázsit Lőrinc Outsourcing üzletágvezetőjével

Lőrinc cégünk egyik legrégebbi dolgozója, aki lassan már 20 éve erősíti csapatunkat. Vannak munkatársaink, akik akkor születtek, mikor Lőrinc már kollégánk volt. Ez alatt a hosszú idő alatt több pozícióban is kipróbálta magát és mindig bebizonyította, hogy nincs olyan feladat/élethelyzet amire ne lenne egy jó megoldása.

Büszkék vagyunk hűséges dolgozóinkra, akik több évtizedes szakmai tapasztalatukkal segítik elő cégünk sikerességét!

 • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Kamionsofőr. Már akkor érdekeltek az autók, a vezetés. Miért épp a kamionok? Ez egy remek kérdés 😊, talán a méretük varázsolt el gyermekként. Az autók és a vezetés iránti érdeklődésem mai napig megmaradt.

 • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

20 év alatt számos pozíciót töltöttem be a cég életében. Jelenleg a következő feladatokat látom el: épület menedzsment, flotta menedzsment, hozzám tartoznak az Onsite-os feladatok, a hálózat építés, és a szerviz is. Összesen 11 ember munkájáért vagyok felelős.

 • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Igen, szeretem a munkám és annak sokszínűségét. Kihívást jelent számomra, hogy egyszerre több területen is mozoghatok. Motiválóan hatnak rám a nap mint nap felmerülő problémák, melyekkel újra és újra fel kell venni a harcot és meg kell találni a legoptimálisabb megoldást. Legyen szó ügyféltől érkező kérésről, vagy belső feladatról.

 • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Lassan betöltöm a 20. évet a cégnél. Pontosabban szept 3.-án leszek 20 éves. Ez idő alatt nagyon sok kihívást adott a Mod, mind munkában, mind emberileg. Nagyon sokat tanultam, formálódtam az elmúlt évek alatt. Talán nem erős kijelentés, ha azt mondom, hogy itt nőttem fel. Ez a második munkahelyem.

 • Milyennek ítéled meg a (közvetlen) munkahelyi légkört?

Szeretem a csapatom, hiszen kiváló kollégákkal dolgozom együtt. Nem csak saját embereimmel ápolok jó kapcsolatot, a többi részleggel is mindig hamar megtaláljuk a közös hangot.  

 • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

A mindennapokat 😊. Mindig van valami új feladat, amit meg kell oldani és még húsz év után is vannak kihívást tartogató szituációk, talán ez a legszebb benne.

 • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Mivel szeretem a jelenlegi feladatköröm az elkövetkező 5 évet is itt képzelem el.

 • Ha kiemelhetnél egy számodra fontos napot/emléket az elmúlt 20 évből mi lenne az?

Egy időszakot emelnék ki, ami a maga különlegessége miatt volt annyira emlékezetes. Most már csak úgy emlékezünk rá, hogy a jó Postás időszak... Évekig támogattuk Észak-Nyugat Magyarország Posta hivatalainak informatikáját, ez idő alatt sok embert ismertünk meg különböző habitussal és rengeteg kilométert tettünk meg átszelve az észak-dunántúli régiót.

 • Mesélj még egy kicsit az elmúlt 20 évedről.

Amire szívesen visszaemlékezek, hogy nem nagyon van olyan céges dolgozó, akinek ne segítettem volna, ha problémába ütközött, akár a magánéletében, akár céges szinten.  Legemlékezetesebb talán az az eset, mikor Pest környékéről egy dobozos autóval vontattam haza az egyik srácot, mert lerobbant az autója. Még arra is emlékszem, hogy hazaúton 3-szor hallgattam végig ugyanazt a CD-t, egy örökkévalóságnak tűnt az út...

Szerettem az első Aldi-s telepítéseket is, mikor reggel 5:00 órakor a hatalmas tömegben - akik az áruház nyitására jöttek, mint vásárlók - készenlétben álltunk, hogy minden gördülékenyen működhessen.

Legszebb emlékeim között megemlíteném azt a két napos vezetéstechnikai tréninget is amelyet pár éve ejtettünk meg az egyik csapattal. A mai napig szívesen emlékezünk vissza rá, mindenkinek óriási élményt adott az a program, közben megtanultuk, hogyan ne törjük össze az autóinkat munka közben.

Hadd meséljek el egy számomra kevésbé kellemes, de utólag vicces sztorit is. Emlékszem amikor a tervezőiroda megvásárolta az első 20 collos monitorját, természetesen képcsöveset, ami ugye abban az időben 50 kg-os volt. egyedül szállítottam ki. Hát erősen leizzadtam míg a készülék a helyére került...

 • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

Az öreg MacGyver bőrébe bújnék bele, mert a legrosszabb szituációból is a legjobbat hozta mindig ki. Nagyon szerettem azt a kreatív, pozitív hozzáállást, amit ő képviselt. Néha a mindennapokban is MacGyver-t játszunk, hisz sokszor a kreativitásunkra is szükség van, hogy minden helyzetet megfelelő gyorsasággal abszolválni tudjunk.

 • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Nagyon szeretek gokartozni, ami nem csak rám igaz a cégen belül. Havi rendszerességgel eljárunk a srácokkal és mindig nagyon jókat szórakozunk.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: