Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Kik vagyunk mi?

Balázs lassan 7 éve erősíti csapatunkat. Ez idő alatt több pozícióban is kipróbálta magát, de mindvégig az Audit kiszolgáló csapat tagjaként dolgozott. A nálunk töltött 7 év alatt nem csak a számára ideális munkakört találta meg, hanem élete párját is. A alábbi interjúban megismerheti Malkovits Balázst, aki arról is mesélt nekünk, hogy milyen érzés az, amikor lépésről-lépésre ível felfelé karriere, valamint azt is elárulta, hogy komoly szándékai vannak Andreával (párjával) akivel kiegyensúlyozott kapcsolatuk, annak ellenére, hogy munkaidőben sincsenek túl messze egymástól.


 • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?  

Általános iskolás koromban asztalos szerettem volna lenni. A technika tanárom nagy hatással volt rám, nagyon szerettem az óráit, innen jött az ötlet isElső szerszámomat, ami egy gyalu volt, kisiskolásként vettem meg egy kiállításon :). Aztán magával ragadott a sport világa. 

 • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében? 

Több mint 3 éve webes alkalmazásokat üzemeltetek az Audi számára.  

 • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal-? 

Teljesen elégedett vagyok a jelenlegi munkámmal. Nagyon sokoldalú és sok kihívást tartogat, ami pozitív hisz nincs két egyforma nap. 

 • Hány éve dolgozol a Mod-nál és mit adott neked ez a munkahely? 

Lassan 7 éve dolgozom a cégnél ez idő alatt szakmailag sokat fejlődtem. Audin belül több különböző informatikai területen szereztem tapasztalatot. Az első 2-3 évben supportosként az összes Audi-s kleinsre bejelentkeztem legalább egyszer, ami cirka 6.000 számítógépet jelent. 😊  

Nem csak szakmai fejlődést kaptam ettől a munkahelytől, itt ismerkedtem meg a párommal, akivel nemsokára egy életre összekötjük magunkat. 

 • Tudomásom szerint lehetőséget kaptál ez idő alatt több pozícióban is kipróbálni magad. Mesélj kérlek, hogy élted meg a váltásokat!

Igen, jelenlegi feladatköröm előtt supportosként dolgoztam körülbelül 3 évig, majd jelentkeztem az alkalmazás üzemeltetői pozícióra, amiben mai napig dolgozom 

 • Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)? 

Szeretem a csapatot, nagyon jól együtt tudunk dolgozni a munkatársaimmal. Pár kollégával nem csak munkaidőben tartjuk a kapcsolatot, munkaidőn kívül is sokat találkozunk. 

 • Mit szeretsz legjobban a munkádban? 

Azt, hogy sok a kihívás benne. Több szakmai területhez is hozzáférek, mint például adatbázis kezelés, Windows szerverek üzemeltetése. Több nyelven végzünk programozás jellegű hibajavítást. Ettől lesz színes a munka.  

 • Az eddig kipróbált pozíciók közül melyik állt legközelebb hozzád? 

Az eddigi munkaköreim közül jelenleg ez a pozíció áll hozzám legközelebb. Itt megkaptam az a feladatkört, amit szívesen csinálok. 

 • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?  

Mivel az informatika világa folyamatosan fejlődik, így az elkövetkező 5 évben és még azután is az az elsődleges célom, hogy folyamatosan fejlődjek. Talán az a legjobb megfogalmazás, hogy együtt fejlődjek az informatikával. 

 • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele? 

Batman bőrébe, mert ő nem egy tipikus szuperhős. A karakter legszimpatikusabb jellemzője számomra az, hogy folyamatosan legyőzi a félelmeit szuperképességek nélkül. Nagyon megfogott a Sötét lovag trilógia, nagyon tetszett a Christian Bale által alakított karakter. Talán azért is esett rá a választásom, mert valahol tudtam azonosulni a karakterrel, hisz az élet is valahol arról szól, hogy megküzdünk a félelmeinkkel. 

 • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet? 

A Téti focicsapatnál edzősködök szabadidőmben, mindemelett szeretek moziba járni, barátokkal összeülni, pókerezni és természetesen foci meccsekre járni. 

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: