Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Kik vagyunk mi?

Mujzer Gergely a cégnél eltöltött évek alatt bebizonyította, hogy a kitartás és az áldozatos munka a siker kulcsa. Pályafutása alatt igazolta azt is, hogy nincsenek elérhetetlen célok/álmok, ha megfelelően kitartó az ember. A tizenkét év alatt két vezetői pozíciót is kiérdemelt példaértékű munkájával. Jelenleg egy 12 fős csapat vezetőjeként látja el mindennapi feladatait. Olvassa el alábbi interjúnkat és ismerje meg kollégánkat egy másik szemüvegen keresztül!


 • Gyerekkorodban mi szerettél volna lenni?  

Asztalos szerettem volna lenni, de az informatika is már kiskorom óta foglalkoztatott. Általános iskolás voltam, mikor megfogalmazódott bennem az asztalos szakma iránti szimpátia, de azóta sem tudom, hogy honnan jött az ötlet 😊. Végül az informatika iránti szenvedélyem győzött.  

 • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében? 

Kereskedelmi vezető vagyok, már 5 éve dolgozok ebben a pozícióban.

 • Tudomásom szerint az itt eltöltött idő alatt kaptál lehetőséget, hogy különböző pozíciókban is kipróbál magad. Mesélj kérlek, hogy élted meg ezt a felajánlást.  

Igen, pályafutásomat bolti eladóként kezdtem, majd több éven keresztül üzletvezetőként tevékenykedtem, ezután kereskedőként folytattam munkám. Mielőtt betöltöttem a vezetői pozíciót, cégünk trénere egy évig folyamatosan arra képzett, hogyan válhatok jó vezetővé. Megtanultam, hogy egy vezetőnek mindig a körön belül kell lennie és ki kell harcolnia csapata bizalmát és tiszteletét. Első perctől arra törekedtem, hogy megőrizzem a bizalmat, amit nekem szavaztak.

 • Elégedett vagy a jelenlegi munkáddal? 

Igen, jól érzem magam a munkakörömben. Változatos a munkám, voltak, vannak és lesznek benne kihívások. Mindig is motivált, hogy egyre jobb és hatékonyabb megoldásokkal tudjunk a piacon diktálni, valamint a felmerülő igényeket a leghatékonyabban kiszolgálni.

 • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez idő alatt mit adott neked ez a munkahely? 

12 éve dolgozom a cégnél. Itt nőttem fel, ez volt az első komolyabb munkahelyem. Amikor ide jöttem hamar megbizonyosodtam róla, hogy a cég szemlélete egyezik az enyémmel így hamar otthonosnak éreztem a helyet. Fejlődési lehetőséget is kaptam az évek alatt. Először kereskedőként majd vezetőként tanultam meg, hogy mi a siker titka.

 • Milyennek ítéled meg a munkahelyi légkört? 

Szeretek itt dolgozni, jó a társaság, jól együtt lehet dolgozni a kollégákkal. Meg jó érzés az is, hogy van beleszólásom a dolgokba, van döntési jogom, nem csak végrehajtóként működöm.

 •  Milyen változásokon ment át a cég az elmúlt évben?

Rengeteget változtunk. A kilencvenes években kereskedőcégként kezdtük, ma már szolgáltatócégként álljuk meg a helyünket a piacon. Ezt a változást mondanám a legátfogóbbnak.

Személyes sikerként élem meg, hogy az itt eltöltött éveim alatt sikerült kiépítenünk és megerősítenünk a KKV piacon betöltött szerepünket. Ma már egy teljeskörű informatikai szolgáltatásokat átölelő portfólióval tudjuk biztosítani az informatikai támogatást ügyfeleink számára. Minőség az informatikában! ez nem csak egy szlogen, hanem a legtökéletesebb jellemzés a cégünkre.

 • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként? 

Mikor ide jöttem körülbelül 800 milliós árbevétele volt a cégnek, ami a következő években folyamatosan növekedett, hiszem és remélem, hogy a növekedéshez én is hozzá járultam. Büszkeséggel tölt el, hogy a kereskedelmi csapatom évről évre jobb eredményeket ér el.
Számomra a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy minden éven meg kell újulni, annak érdekében, hogy a piacon kialakított vezető szerepünket meg tudjuk őrizni, hogy elsőként mondhassuk meg, hogy mi most a trend. Nyilván kihívás vezetőként felelőséget vállalni több mint tíz ember munkája miatt. Vezetőként fontosnak tartom, hogy jó kapcsolatot ápoljak kollégáimmal, hogy jó hangulatban dolgozzon a csapatom és mindig tudjam motiválni őket.

 •  Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?  

A jelenlegi pozíciómban szeretnék teljesen kiteljesedni és a Mod Zrt.-t 3-4 milliárdos céggé tenni. A jövőbeli terveim közé tartozik, hogy szeretném megreformálni a kereskedelmi csapatot, hogy még hatékonyabban tudjanak dolgozni, hisz kereskedőként ők találkoznak elsőként az ügyféllel, az általuk elmondottak alapján ítélnek meg minket.

 •  Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele? 

Biztos valamelyik szuperhős lennék, akinek emberfeletti képességei vannak. Ha választhatnék a képességek között a gondolatolvasást próbálnám ki. Jó lenne néha bele látni az emberek fejébe, úgy gondolom mind a munka terén, mind a magánéletben ez nagyon sokat tudna segíteni. 😊 

 •  Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet? 

Szabadidőmet mindig a gyermekeimmel töltöm. Próbálok velük a lehető leghasznosabb időt eltölteni.

 

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: