Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Kik vagyunk mi?

Rendszerüzemeltető csapatunk egyik példaértékű tagja, Homor Zsolt, 3 éve csatlakozott hozzánk. Azóta is nap mint nap bebizonyítja, azt hogy helye van a csapatban és a fejlődés az ő igazi mozgatórugója. Színes egyéniségének és közvetlenségének köszönhetően mindenkivel gyorsan megtalálja a közös nevezőt. Legnagyobb büszkesége 1 éves kislánya, akivel imád együtt lenni, ahogy az az interjúból is kiderül. 


  • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?  

Érdekes módon nem nagyon voltak elképzeléseim arról, hogy mi szerettem volna lenni, nagyon jól éreztem magam gyerekként és mindent úgy is próbáltam megélni.

  • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében? 

Rendszerüzemeltetőként tevékenykedek a Server Maintenance Operation (SMO) csapatban. Gyakorlatilag mindennel foglalkozunk, ami üzemeltetéssel, szerverekkel, kliens gépekkel, hálózati eszközökkel, monitoring és backup rendszerekkel kapcsolatos.

  • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal-? 

Elégedett vagyok a munkámmal. Így, hogy most jelenleg itthonról dolgozhatok az nagyban megkönnyíti a mindennapjaimat. Sokat jelent ez a napi plusz 3 óra, amit eddig a munkahelyre való bejutással töltöttem, ezt most a családomra fordíthatom. Ezzel gondolom most sokan így vagyunk, akik a városon kívül élünk. 😊

  • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely? 

Három éve dolgozom a cégnél. Az előző munkahelyeimhez viszonyítva egy teljesen más szemléletnek lettem a részese az itt töltött évek alatt. A fejlődés sokkal kézzelfoghatóbb, szakmailag sokat fejlődtem, aminek nagyon örülök. Amire ugyancsak büszke vagyok, hogy eddig minden karácsonyi vacsorán nyertem valamit a tombolán. 😊

  • Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)? 

Nagyon közvetlenek a munkatársak. Úgy gondolom, hogy gyorsan elfogadtak, ami megkönnyítette a beilleszkedésem a csapatba. A kollégáim nagyon sokat segítenek első perctől, rengeteget tanultam/tanulhatok tőlük mind a mai napig. A sok munka ellenére egy összetartó, jó kis csapat kovácsolódott belőlünk.

  • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként? 

A változatosságot szeretem a legjobban. Szeretem a többrétű és összetett munkákat. A legnagyobb kihívást az jelenti számomra, ha olyan feladatban vagyok benne, amiben előtte még nem voltam és teljesen új dolgokat tanulhatok. Nagyon jó érzés, amikor egy jól kivitelezett munkafolyamat elkészül és az ügyfél is elégedett.

  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Hasonló munkakörben sokkal több tapasztalattal és tudással.

  • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele? 

Édesapáméba! Nettó egy másodpercig szerepelt egy filmben, ennél kívánhatna többet meg jobbat az ember? 😊

  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet? 

A családommal szeretem tölteni az időt. Az az igazi kikapcsolódás, ha a közelemben vannak. Imádok játszani a kislányommal. A családdal kirándulni, vagy elutazni valahova egy hétvégére kikapcsolódni, de szeretek sorozatokat nézni, számítógépes játékokkal játszani, barkácsolgatni, az udvarban tevékenykedni, újítgatni a házat.

 

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: