Mod

Kiválasztás folyamata

Mindenkinek a legfontosabb az elért siker mértéke. Van, aki megkötött üzletek, van aki megoldott hibák számában. Bármi is ösztönöz, nálunk megtalálod. 
Ha Te sikeres vagy nálunk, a cégünk is eggyel közelebb lépett a sikerhez!

Kiválasztási folyamat

Munkatársaink felvételét minden esetben alapos döntés előzi meg, amelyben érintett mind a közvetlen vezető, mind a cég stratégiai vezetése.

Aktuális pályázataink az álláshirdetések menüben vannak felsorolva. Jelentkezni a hr##kukac##mod.hu címen lehet, a betölteni kívánt munkakör megjelölésével.

Munkatársaink kiválasztásakor fontosabbnak tartjuk a személyes értékeket és képességeket, mint a megszerzett végzettséget. Közel 110 kollégánk birtokában van mindannak a tudásnak, ami a folyamatos munkavégzéshez szükséges: ez az információ új kollégáink számára már a betanulási időszakban elérhető tudásbázisunkban.

"Megfelelő embert a megfelelő helyre!" - Lyard, 1855

Munkatársaink kiválasztásakor az örök érvényű szlogent vesszük figyelembe. A jelentkezőktől minden esetben fényképes önéletrajzot kérünk, amennyiben a pozíció megköveteli, az általa ismert idegen nyelven is. Ezt követően a meghirdetett pozíció közvetlen vezetője személyes találkozót egyeztet, ahol igyekszünk megismerni a jelentkező személyes tulajdonságait. Amennyiben a pályázó birtokában van mindazon képességeknek, amelyek alapján elvárásainknak megfelelő ember, úgy nyert ügye van.

Ezt követően a közvetlen vezető egyeztet a HR-es kollégáinkkal, ahol a megszerzett végzettségek és tapasztalatok, valamint a személyes tulajdonságok és érdeklődés alapján javasolnak munkakört, akár többet is. A következő személyes találkozó során ezeket is felkínáljuk a jelentkezőnek, aki kiválaszthatja a betölteni kívánt munkakört. Így érjük el, hogy a pályázó mindig a megfelelő helyre kerüljön.

Csak egy irány van: fel!

Az informatika és irodatechnika széles spektrumán mozgunk, ismereteink szerteágazóak: ezt csak számos divízió kialakításával valósíthattuk meg. Új divizók kialakításakor, bővítésekor első lehetőségként mindig belülről építkezünk, azaz megvizsgáljuk, van-e olyan munkatársunk, aki alkalmas az adott feladat elvégzésére. De kollégáink előtt ezen kívül is mindig nyitva áll a lehetőség, hogy képességeiknek megfelelő pozícióra képezzék át magukat: akár így jutva feljebb a ranglétrán.

A fentiek révén érjük el, hogy munkatársaink motiváltak és eredményesek legyenek munkájukban.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: