Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Intelligens Dokumentum Menedzsment

Kyocera Gold Partneri minősítés

Tisztelt Partnereink!

Örömmel számolok be Önöknek -mint a régió gazdasági életének jelentős szereplőinek- arról, hogy a növekvő IT piaci részesedésünknek, valamint a jövőbe vetett hitünknek köszönhetően, megszereztük a rég várt, kitüntető Kyocera Gold Partneri minősítést.

Innovatív vállalkozásként, azért választottuk a Kyocerat partnerként, mert már ma adekvát válaszokat ad a digitalizáció társadalmi és gazdasági hatásaira vagyis a digitális transzformációra. Gép, szoftver, tudás és megoldás egyben. Velünk, az üzleti folyamataikba építve, segítheti a vállalkozásuk üzleti potenciáljának fejlődését.

Királyfalvi Gábor
ügyvezető

 

 

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: