Mod

Intelligens Dokumentum Menedzsment

KYOCERA lett a legmegbízhatóbb színes készülék gyártó

A nyomtató szektor már sokadjára ismeri el a KYOCERA Document Solutions vezető szerepét. Ennek okán a Buyers Lab (BLI) a “Most Reliable Colour Copier Multi-functional Product Brand”, azaz A legmegbízhatóbb színes multifunkciós készülék gyártó minősítést is neki ítélte.

TASKalfa 9002i került a “Summer Pick Award” dobogó legfelső fokára

2018 a díj érvénybe lépésének éve, amit egy hosszú, három esztendős periódus előzött meg, amikor is különböző szempontok - dizájn, fejlesztés és gyártás - alapján vizsgálták és tesztelték a printing szektor résztvevőit.

A KYOCERA, a világ egyik vezető nyomtató és dokumentumkezelő megoldásokat szolgáltató gyártója, esetében 10-es skálán maximális értékelést szerzett a színminőség, a nyomtatási sebesség és az alacsony költségek mint szempont. Az eredmények rávilágítanak a termék megbízhatóságára, továbbá arra, hogy a gyártó más szegmensekben is képes magasszintűt alkotni és fejlődni az évek során.

“A KYOCERA színes nyomtatói jogosan érdemlik meg a Kiváló megbízhatóság jelzőt, ugyanis minden készüléke maximális pontszámot ért el,” jegyezte meg George Mikolay, a Keypoint Intelligence igazgató-munkatársa. “Az elakadások száma nagyon alacsony, a szervizi beavatkozások gyakorisága pedig nulla. A KYOCERA színes készülékek arra születtek, hogy produktivitásra bíztassák a felhasználót.”

Marcel Ebbenhorst, a KYOCERA Document Solutions Europe Hardware Marketing Senor Menedzsere úgy gondolja, hogy a díj “igazolja a valódi vezetői szerepünket a színes MFP szektorban. Elismeri az általunk belefektetett kemény munkát és elhivatottságot annak érdekében, hogy a legjobb termékeket nyújtsuk a piaci partnereink és viszonteladóink számára.”

A TASKalfa 9002i lett a legjobb 90 lap/perces Multifunkciós eszköz

A Keypoint Intelligence – Buyers Lab továbbá elismerte a KYOCERA TASKalfa 9002i termék kiválóságát a 90-ppm-es MFP készülékek közül a “Summer Pick Awards” versenyen. A gép 90 lap/perces magas minőségű nyomtatásaira való tekintettel jogosan szerezte meg a díjat.

A termék 2018. májusában, az új nagyteljesítményű A3-as portfólió tagjaként  jött a piacra. A TASKalfa 9002i a legelterjedtebb készülék az oktatási szektorokban, a közszférában, a reprográfiai osztálytoknál, illetve egyéb olyan területeken, ahol a megbízhatóság, a gyorsaság és az alacsony költségek főbb szempontoknak számítanak.

 “A KYOCERA TASKalfa 9002i egy felsőbbrendű szereplő, aki mindenképp előnyt kovácsol a közép- illetve nagyvállalkozások számára.” mondta Mikolay. “Kimagasló megbízhatóság és magas minőség párosítva a robosztus jellemvonásokkal és a zökkenőmentes integrációs lehetőségekkel.”

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: