Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Mérföldkő

Cégünk nagyon fontos mérföldkőhöz érkezett, mert a folyamatos növekedés számos új helyzetet hoz az életünkben. Az eddigi székhelyünket kinőttük, így szükségessé vált egy nagyobb, korszerűbb épület vásárlása, amely lehetőséget ad a további fejlesztésekre is. Célunk, hogy az épületben rejlő lehetőségeket maximálisan kihasználva még magasabb színvonalon szolgáljuk ki az ügyfeleinket

Az előnyöket felsorolni is hosszadalmas, csak a legfontosabbakat említem: fontos az ügyfélparkoló, hisz ez Győrben már egyre nagyobb kincs. Partnereink jogos elvárása, hogy biztonságos és kényelmes körülmények között látogathassanak meg minket. Ugyanakkor segíti az ügyfeleinkkel a hatékony kommunikációt, hogy több, interaktív prezentációs eszközzel felszerelt tárgyalónk is van, ahol az innovatív megoldásainkat megismerhetik. Az épület szintjeit és irodáit úgy alakítottuk ki, hogy a szolgáltatásban résztvevő kollégák a lehető leghatékonyabban tudjanak az ügyfeleinkre koncentrálni. A kritikus rendszereket üzemeltető mérnök kollégáink biztonsági zónákban dolgoznak, ahová csak kártyás azonosítást követően lehet belépni, ezzel is megfelelve a legmagasabb adatbiztonsági elvárásoknak.

Fontos számunkra, hogy a dolgozóink lássák, ez a közös munkánk gyümölcse. A munkakörnyezetet úgy alakítottuk ki, hogy a munkatársaink is jól érezzék magukat, ennek elemei a napfényes tágas terek, temperált hőmérséklet, jól felszerelt étkező, vagy például a mozgássérült illemhely.
Szeretnénk biciklisbarát munkahely lenni, mert környezettudatosak vagyunk, ezért zuhanyozót és biciklitárolót is kialakítottunk. Tudjuk, hogy versenyeznünk kell más cégekkel azért, hogy a legkiválóbb szakemberek dolgozzanak nálunk, ennek az egyik tényezője, hogy jó, motiváló munkakörnyezetet tudjunk biztosítani.

Tudjuk természetesen, hogy mindezt partnereink bizalma nélkül nem hozhattuk volna létre, amiért ez úton is köszönetet szeretnék mondani! Várjuk önöket, látogassanak el hozzánk és mondják el a véleményüket!

 

Tisztelettel: Királyfalvi Gábor, ügyvezető 

 

 

 

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: