Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Folyamatos fejlődés útján

A Mod Számítástechnikai Kft. jelenleg a térség egyik vezető informatikai vállalkozása. Piaci részesedését azzal vívta ki, hogy az ügyfélközpontú gondolkodásmódját, a nagyvállalatokra jellemző professzionális folyamatokra helyezte. Ez a törekvés természetesen sohasem érhet véget, a folyamatos innovációkon keresztül tökéletesíteni kell ezt a szolgáltatásmodellt és a hozzá tartozó portfóliót. 

Királyfalvi GáborÜgyfeleinket folyamatosan vezetjük be az információtechnológia világába. Mindig van miről beszámolnunk, hisz egy hónap sem telhet el anélkül, hogy ne vinnénk új portfólióelemet vagy megoldást  a piacra. A térség vállalkozásai ezt rendkívül jól fogadták, mert az informatikai innovációra óriási  szükségük van. Tudjuk, az innováció sohasem lehet öncélú, minden esetben az ügyfeleink érdekeit kell szolgálnia. Ez azt jelenti, hogy valós problémákra szállítunk testreszabott, unikális megoldásokat, amit partnereink az üzleti folyamataikba építhetnek és magukénak érezhetnek.

Ennek köszönhetően ügyfeleink magas színvonalú, kiszámítható, stabil szolgáltatást kapnak. A piac szereplői hamar belátták azt, hogy az informatika feladata a jelenben és a jövőben az, hogy támogassa az üzleti folyamatok fejlődését. Az üzleti filozófiánk az, hogy partnereinkre, pontosabban az informatikai infrastruktúrájukra fókuszálunk, szállítjuk a megoldásokat, azért, hogy a saját termelő tevékenységükre koncentrálhassanak, amiből a bevételük, nyereségük származik. Ezzel máris sikeresebbek lehetnek versenytársaiknál, kompetitív előnyre tehetnek szert.

A fejlődés vágya számunkra nagy kihívást jelent, sokféle úton el lehet indulni, de az biztos, hogy a komfortzónájában senki sem fejlődhet igazán. Ezért, amikor fejlesztésekbe fog egy vállalkozás, akkor ki kell lépni egy ismeretlen, kétségekkel övezett veszélyes világba. A Kisalföld Presztízs-díj, ami a térségünkben a legnagyobb elismerést jelenti, a legjobb időben ránk irányította a piac figyelmét és ezzel óriási lendületet adott a vállalkozásunk fejlődésének. A díj pontosan tükrözi elkötelezettségünket az ügyfeleink, valamint a minőségi informatika iránt.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: