Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Napi szinten igyekszem a lehető legtöbb partneremhez eljutni

Key Account Managerként arra törekszem, hogy partnereimmel szoros kapcsolatot alakítsak ki, ezáltal jobban megismerhetem a vállalati folyamataikat és az általuk generált igényeket. Így a legtöbb esetben, személyre szabott szolgáltatásokat és termékeket kínálhatok.

Igyekszem a partnereim szemszögéből vizsgálni a megoldandó feladatokat, mert vallom, csak így születhetnek igazán innovatív megoldások. Akkor vagyok elégedett a munkámmal, ha az ügyfél és az ott dolgozó alkalmazottak is azok.

Kiemelten fontosnak tartom a személyes találkozókat, így napi szinten igyekszem a lehető legtöbb partneremhez eljutni. Ilyenkor átbeszéljük a problémákat, feladatokat, sikereket vagy egyszerűen hagyjuk a munkát és megbeszéljük az élet egyéb dolgait.

Pulai Ádám

Key Account Manager

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: