Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Nyomtasson napi egy kávé áráért!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését Intelligens nyomtatási szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Az intelligens nyomtatás lényege a papír alapú dokumentumok készítésnek tudatos optimalizálása. Kiszámolta már, hogy mennyibe kerül önnek havonta a dokumentumok nyomtatása? Egyrészt a beszerzési és üzemeltetési költségek minimalizálását jelenti, másrészről a nyomtatási szokások felülvizsgálatát olyan módon, hogy a munkához nem kötődő iratok mennyiségét csökkentsük.

Ha az Ön vállalkozásánál többet nyomtatnak, mint havi 2000 oldal, akkor érdemes kérnie díjmentes felmérésünket!

Miért lesz jó ez Önnek?
Mert az optimalizálással a következő előnyökre tehet szert:

  • Átgondolt nyomtatási lehetőségekkel jelentős időt takaríthat meg
  • Olcsóbb nyomatokkal költségcsökkentést érhet el
  • A nyomtatási folyamatok egyszerűsödnek, ezáltal növekszik a dolgozói elégedettség
  • Üzemeltetési szerződésünkkel a költségeket kordában tudja tartani
  • Garanciát kap arra, hogy a készülékei biztosan karban lesznek tartva

Milyen költségekkel kell tervezni nyomtatók esetében?

Cégünk bemutatása

Cégünk több mint 27 éve áll a minőségi informatikai megoldások szolgálatában. Folyamatos innováció, dinamikusság és ügyfélközpontúság jellemzi tevékenységünket. Eredményességünket jelzi több ezer elégedett ügyfelünk.

Portfóliónk a legegyszerűbb számítógép karbantartástól kezdve az idegen nyelven nyújtott mérnöki rendszertámogatásig terjed. Szolgáltatásaink PC-kre, notebookokra, nyomtatókra, fénymásolókra, plotterekre, POS terminálokra, digitális levélmérlegekre, számítógépes rendszerek területére is kiterjednek. Szervizünk a HP, Dell, Samsung, Ricoh, Canon termékek garanciális és azon túli javítását is végzi. A vállalati kiszolgálás mellett elegáns szaküzletünkben szakmailag felkészült értékesítőink állnak az érdeklődők rendelkezésére. 

Ügyfeleink minőségi, biztonságos kiszolgálása és bizalmuk megerősítése érdekében 2008-ban két ISO tanúsítvány megszerzésére is sor került: ISO9001:2000; ISO/IEC27001.

Szerződéses partnereinknek igény szerint komplex informatikai megoldásokat szállítunk.

Eszközeink, felkészültségünk és szervezettségünk révén a szolgáltatások területén sikerrel vesszük fel a versenyt vetélytársainkkal, tapasztalataink vannak kiskereskedelmi, kereskedelmi és nagyvállalati szegmensekben is.

 

Bízunk benne, hogy ajánlatunk megfelel az elképzeléseiknek és lehetőséget nyújt arra, hogy a kérje díjmenetes felmérjésünket.

Az ajánlattal, a rendszerrel kapcsolatban készséggel állok rendelkezésére.          

 

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: