Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Ön hívta már a MOD Számítástechnikai Kft. ügyfélszolgálatát?

Az udvarias, kellemes hanghoz bizonyára nehéz arcot társítani. Ezzel mindannyian így vagyunk. Most megmutatjuk, telefonon vagy írásban feltett kérdéseikre kik adnak választ.

Az ügyfélszolgálati vezetőnek és kollégáinak a legfőbb feladatai közé tartozik a szerződött partnereink bejövő kéréseinek megoldása vagy rögzítése és eszkalálása az ERP rendszer segítségével. Minden egyes megkeresésre új jegyet nyitnak, az ellenőrizhetőség és a nyomon követhetőség érdekében.


- Első szinten megoldható problémákat partnereink gépére történő rájelentkezéssel végezzük. Ami elmélyültebb, hosszabb munkát igényel, azt már a másodszintű megoldó csoport végzi. Az ő munkájukat is folyamatosan nyomon követjük egészen a megoldásig. Munkánkat abban a tudatban végezzük, hogy partnereink a cégünkről alkotott képet jellemzően a velünk történő kommunikáció alapján ítélik meg. Számunkra az ügyfél és a minőség az első, eszerint fogadjuk partnereink megkeresését.

 Lankesz Bálint

ügyfélszolgálati vezető

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: