Mod

Felhő megoldások

Mod nyári tábor 2016

Hírek

Biztonságtechnika

Pályázati források

A beruházásokat a kritériumok módosítása nélkül is meg lehet oldani 30-50%-kal kevesebből. Ehhez az szükséges, hogy tudatosan használja a vissza nem térítendő pályázatok által kínált lehetőségeket! Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a cégvezetők többségének nincs ideje a pályázatok közzétételének és feltételeinek nyomon követésére.

Számtalan forrásból, naponta érkeznek felhívások, pénzügyekkel kapcsolatos információk, amelyek nagy része érdektelen.

A mi szerepünk

Fontosnak tartjuk, hogy a cégvezetők csak azokról a témákról kapjanak tájékoztatást, amelyek kifejezetten az adott vállalkozás számára jelentenek megoldást.

Mind a hazai, mind az uniós kiírásokhoz kapcsolódó pályázatok figyelemmel kísérésével járulunk hozzá ahhoz, hogy ügyfeleink időben értesüljenek az aktuális informatikai forrásokról.

A tájékoztatáson túl tanácsot adunk a pályázatok megírásában, illetve szaktanácsadóink végigkísérik akár a teljes adminisztrációs folyamatot – a benyújtástól a lezáró elszámolásig.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: