Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Partnereink magas minőségű kiszolgálása

Kereskedőként a célom, hogy  partnereinket magas minőségű kiszolgálásban részesítsem. Kiemelt fontosságú a munkám során, hogy szoros kapcsolatot alakítsak ki az ügyfelekkel, hiszen ennek köszönhetően ismerhetem meg az általuk definiált igényeket, melyek megvalósításához közel 30 éves informatikai tapasztalatommal hozzájárulhatok.

Az általunk kínált megoldások az üzleti folyamatokat még hatékonyabbá, átláthatóbbá és biztonságosabbá teszik, így azok megfelelnek a jövő kihívásainak. 

Mindemellett nagyon fontos része a munkánknak a proaktivitás, hiszen ezáltal partnereinknek bemutatjuk az adott szegmensben az innovációkat és az újdonságokat. Fontos része a munkámnak a szakmaiság mellett a fiatal kereskedő kollégák támogatása,segítése, hogy mielőbb értékes tagjai lehessenek csapatunknak.

 

Tóth Tamás

senior key account manager

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: