Mod

Céljaink

"Célunk, hogy megoldásaink maradéktalanul segítsék elő partnereink üzleti folyamatainak fejlődését, valamint az, hogy folyamatosan innovatív megoldásokat kínáljunk, mert tudjuk e kettő a sikeres jövő záloga."

Királyfalvi Gábor - igazgatóság elnöke

Rendezvény

Lencsevégen a vállalkozása

Lencsevégen a vállalkozása

Tisztelt Partnerünk!

Újra „megnyitja kapuját” a Mod Akadémia, rendezvényünk fő témája - A drónok alkalmazási lehetőségei a vállalatok hétköznapjaiban.

Vállaltuk a feladatot, hogy összehozzuk Önöket a DJI magyarországi képviseletével, és megmutassuk, hogy mire alkalmasak a drónok, mint munkaeszközök. Profi szakemberek fognak arról beszélni, hogy mire képes egy ilyen eszköz, milyen kézzel fogható alkalmazási lehetőségek vannak, vagy éppen mik a repülés feltételei, szabályai.

Drónok világába Rákóczi Ferenc, Magyarországon méltán világhírű műsorvezető fogja Önöket elkalauzolni, aki maga is nagy rajongója a témának!

Tesszük mindezt azért, mert hisszük azt, hogy a legjobb megoldások akkor születnek, amikor a közös gondolatainkat egyesítjük.

A rendezvény időpontja: 2019. április 17. szerda, 14:00 - 17:30

Helyszíne: ETO Park Hotel (9027 Győr, Nagysándor József utca 31.) 
Fő témánk: A drónok  felhasználásának lehetőségei a KKV-k/Vállalkozók hétköznapjaiban.

Az előadások tervezett menete 

13:30  Érkezés, regisztráció 

14:00  Köszöntő

14:15  DJI Enterprise áttekintés

14:45  Hungarocontrol - Szabályos drónreptetés

15:15  Kávészünet

15:35  Aeroscope - Dróndetektálásról

15:55  Epson Moverio - Kiterjesztett valóság

16:30  Bemutató repülések

A Mod Akadémia rendezvényei ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek! Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2019. április 12-ig a www.mod.hu/rendezveny oldalon regisztrációjával jelezze! 

Regisztrációhoz kattintson ide!

 

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: