Mod

Hírek

Híreinkkel szeretnénk, ha közelebbről is megismernének minket. Megjelenéseinkkel, cselekedeteinkkel mondjuk el, hogy mit jelent a régiő felelős és megbízható vállalkozásának lenni.

Sikerrel zárult a nyári tábor

Hisszük, hogy nem elég kiemelkedő teljesítményt nyújtani, meg kell találni azt az utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet. Számunkra a jövő nemzedékének a támogatása egyfajta elkötelezettség, ezért is indítottuk a nyári táborunkat.

A Mod Számítástechnikai Kft egyhetes nyári tábort hirdetett az ifjú tehetségek számára. A héten került megrendezésre a Programozó tábor, ahol kiemelkedő szakemberektől sajátíthatták el a programozás alapjait a lelkes fiatalok. A szakmai, gyakorlatorientált oktatás mellett, bepillantást nyerhettek egy helyi vállalat működésébe. Ezúton is szeretnénk megköszönni a részvételt a hallgatóknak. Köszönettel: a Mod Csapata


       

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: