Mod

Szerviz

A legkiválóbb termékek is meghibásodhatnak egyszer. Az informatikai eszközök folyamatos rendelkezésre állása ügyfeleink jogos elvárása. Szakmai tapasztalattal, proaktív szemléletmóddal, folyamatos képzéssel, innovatív technológiákkal teszünk eleget ügyfeleink ezen igényeinek.

Szolgáltatások

Ne törje magát, hogy a tevékenységétől, üzleti folyamataitól idegen kompetenciákat szerezzen meg. Az informatikai megoldásokat bízza ránk, hogy Ön kizárólag a saját üzletére koncentrálhasson. 

Így segítünk sikeresnek lenni.

Szerviz

Szervizszolgáltatásaink az általunk értékesített termékekhez hasonlóan lefedik az informatika és az irodatechnika teljes spektrumát. Célunk biztosítani partnereink számára ezen eszközök folyamatos rendelkezésre állását, stabil működését.

A mi értelmezésünkben a szervizszolgáltatás nem korlátozódik a hibás eszközök javítására, hanem megelőző jelleggel azok gondozását is ide soroljuk:

  • karbantartás
  • üzemeltetés
  • tanácsadás
  • szakvélemények adását

A javítások során minden esetben figyelembe vesszük a gazdaságossági szempontokat.

Precíz logisztikai hátterünk jelenti a garanciát arra, hogy az egyeztetett időpontban, szükség esetén pedig rendkívüli gyorsasággal  álljunk partnereink rendelkezésére, legyen székhelyük vagy telephelyük bárhol az északdunántúli régióban.

Saját, kiválóan képzett és tapasztalt szakembergárdával, a régióban páratlan tudásbázissal, és korszerű eszközháttérrel állunk az Ön rendelkezésére. Ezt mi sem bizonyítja, hogy a legkiválóbb gyártók szervizpartnerei vagyunk, többek között: Canon, Dell, HP, Ricoh, stb.

Szerviz vállalási feltételeinket megtalálja itt.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez kérjük olvassa el a honlapunk adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatkezeléshez történő hozzájárulás elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezelhetjük az Ön itt közölt személyes adatait.


 *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Hozzájárulok adataim kezeléséhez * 
Név:  
E-mail:  
Tárgy:  
Üzenet:  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: